30 Ocak 2019 Çarşamba

Beyoğlu Adak Kurban

Bir içerik saplantı bin yıllık olarak, podcast uzun benim günlük rutin ingrained edilmiştir. Ben commuting, yemek pişirme, errands çalışan, çamaşır koymak, beyoğlu adak kurban bulaşık yıkama veya kablosuz kulaklık kullanırken yapılabilir görece akılsız etkinlik sırasında dinlemek.

Podcast ile bağ o kadar utanç verici ki, bir partide tanıştığım zaman, ya da ailemde tanıştığım biri, ya da tanıdığım bir arkadaşım, bana 2019 yılında, podcast dinlemediğini söylüyor. Ve hiç olmadı. Ve gerçekten ne olduğunu anlama. Ve daha da kötüsü, nasıl başlayacağımı bilmiyorum.

Onların nedenleri “zamanım yok” dan “beni geçti” e kadar “ne dinlemek gerekir?” Şansımıza, bu endişeler kolayca cevaplanır ve gönderilir. Bir tam teşekküllü podcast dinleyicisi olmak isteyen herkes için, işte size en iyi bilen uzmanlar, içine almak için bilmeniz gerekenler.

Doğru uygulamayı bul
Podcast'lerinizi tutmak ve organize etmek için, yeni gösterilere abone olmanızı ve dinlemenizi sağlayan bir podcast uygulaması gerekir. Eğer podcast'ler için avcılar adak kurban  yepyeni iseniz, hisse senedi podcast uygulaması zaten smartphone yüklü giriş kolay noktasıdır; iPhone için, Apple podcast uygulaması var, ve Android kullanıcıları için, en kolay seçenek play müzik uygulaması aracılığıyla podcast çalmaktır.

Bunun ötesinde, seçmek için üçüncü taraf uygulamalar büyük bir dizi var, ama ben düzenli olarak ve en iyi gibi kullanmak App-ve bu makale için röportaj podcast uzmanlar arasında favori — cep casts, hangi maliyeti $hem Android ve IOS. 3.99 bir kerelik ödeme.

Podcast Dergisi dergisi Hot Pod yazar Nicholas quah, ve vulture için bir podcast eleştirmeni olduğunu, altı farklı podcast uygulamaları kullanır, ama cep oyuncular tercih eder. Dana Gerber-margie, ortak kurucusu Bello kolektif<br>, gönüllü çalıştırmak podcast inceleme sitesi ve bülten, birçok uygulama kullanmış, en son dikiş, ve diğerleri “ben sürdürmekteyiz abonelikleri miktarını ele olamazdı çünkü cep oyuncular geçiş yaptı."(Şu anda, o abone 1.427 tüm podcastler ve düzenli olarak 40 ve 50 arasında dinler ” )
Jody Avirgan, Fivethirtyight ve ESPN için podcast Host "< wbr > 30 için 30 < wbr>, " çok, çünkü filtre ve Organize's yolu cep oyuncular kullanır, ama tamamen sıfırdan başlayan biri için, uygulamalar arasında büyük bir fark olmadığını vurguladı.”
Yolda gösteriye çık.
Şimdi bir uygulama var, nerede ve ne zaman en çok zaman dinleyebilirsiniz emin olun. Podcast'ler, başka şeyler yaparken dinleyerek tek bir taşla iki kuşu öldürmekle ilgilidir. Sıcak pod Bay quah için, “bu eğlenceli bir parçasıdır.”

“Dünyanın çoğu bazen biraz sıkıcı geliyor, bu yüzden üstüne bu katman olması harika,” dedi.

Editörün Seçimi

518 mahkumun 170 kişilik uzayda uyuduğu ... ... ve çetelerin onu bir arada tuttuğu yer.

Mitch McConnell İstediğini Aldı. Ama ne pahasına?

Itsy-Bitsy, Teenie-Weenie, Çok Dava Bikini
Birçok insan için, araba ile commuting günün büyük bir yığın kadar alır, bu yüzden emin olun <brbr>sürüş ses için kablolu olduğundan emin<brbr>. Bu toplu transit kullananlar için, yeterli ses iptal kulaklık bir çift tavsiye edemez. Wirecutter, değerlendirmeleri ve ürünleri tavsiye bahçelievler adak kurban  eden bir New York Times şirketi, seçti Sony H. kulak 2 kulaklık favori olarak. Ama bu çok dik bir maliyet ise, en azından kablosuz kulaklık bir çift yatırım; olanlar için, Wirecutter önerir < wbr> jabra Elite 65t. Bir kez hayatınızdan kordonlar yasaklamak ve bir düğmeye dokunarak telefonunuzu bağlayabilirsiniz, podcast alışkanlık yüksek dişli içine tekme olacak.

Bunun ötesinde, ben evde ucuz, taşınabilir Bluetooth hoparlör almak öneririm. Ben puttering kulüpler, mutfakta bir kabine, koridorda bir raf ya da tam benim podcast dinleme süresini maksimize etmek için duş dışında bir kuyrukta, duşta ya da bir dolap yapışmasını gibi evin etrafında mayın taşıyorum. (Ve duş içinde kendi hoparlör isteyenler için, su geçirmez model almak: Wiecreck önerir <Wbr>Tribit X-Boom.)
Duymak istediğin şeyleri bul.
Şimdi App ve gadget'lar olduğuna göre, eğlenceli kısmı için hazırsınız: sevdiğiniz podcast'leri bulmak.

Bu ezici hissediyorsanız, sadece sizin değil: podcast'ler en az on yıl boyunca olmuştur rağmen, orada podcast binlerce için hala hiçbir merkezi veritabanı veya clearinghouse var, Bayan Gerber-Margie dedi.

“Bir çok keşif, dinlemeye seçtiğin şekilde gerçekleşir. ” New York Times'ın en çok satan listesi yok " dedi.

Ancak, büyük Podcasting powevers bakmak için harika bir ilk yer vardır. National public radio, “Invisibilia,” “planet money” ve günlük haber programı “up firstdahil olmak üzere pek çok değerli podcast üretir.” Aynı şekilde, ülke çapındaki radyo istasyonları, “son olarak boston'un wbur ve” Obama'yı Chicago'nun wbez ve büyük Podcasting stüdyoları — <WBR>radyotopia, Gimet medya, <wbr > maksimum eğlence < wbr> - -— - - - - - - - - (Biz aşağıda bizim favori bazı gösterir listesi.)
Niş veya offbeat podcast marka-adı gösterileri ile karıştırmak için, sıcak Pod Bay Quah eski moda yol gidiyor Pod pod's: kelime-of-ağız onayları.

Daha Akıllı Yaşam
Daha iyi, daha akıllı, daha tatmin edici bir hayat yaşamak zamanlardan en iyi tavsiye haftalık bir toparlanma.

KAYDOLMAK
“Podcast dinleyen ve birkaç öneri öksürmek için o kişi almak yerel genç bulmak,” dedi. “Zevk bir parçası herkesin bildiği ve seviyor bir şey ile dinleme çalma birleştirmektir — “bu Amerikan hayatı" ya da benzeri — kabaca düzenlenmiş bir şey ile, ama özellikle sizin için hissediyor.”

Onun için, bu saatslong N. B. A. tahminleri gösterir anlamına gelir. James T. Green, Brooklyn merkezli sanatçı ve ses yapımcısı için, “Takımyıldızları, Kanadalı bir ses sanat podcast ve” <Wbr>ipuçları siyah adam, “bir komedi ve güncel olaylar sohbet gösteri bayrampaşa adak kurban Charlotte, N. C., kocası ve eşi çifti rod ve Karen morrow tarafından oluşturulan gibi deneysel ses anlamına gelir. Bay Green, Apple podcast dizininde “kara podcast” araması için ona yol açan sıkıcı bir masa işinden bu yana yıllardır çift dinledi.
“Ben tüm NPR standartlarını dinledim, ama gerçekten benim gibi insanlar işitme ilgileniyordu,” dedi. “Siyah sesler duymak istedim.”

Kelly Moffitt için, StoryCorps ile bir yapımcı ve bülten yazarı “<br>Flyover podcast<br>" sahilleri arasında yapılan gösterileri hakkında, o podcastleri kırsal alanlarda özellikle geleneksel medyada temsil edilmeyen insanlardan duymak için bir yol olarak görür. En sevdiği programlardan bazıları Appalachia (“Batı Virginia halk yayını ön verandası”) ve Mississippi (“gravy” Güney foodways Alliance tarafından üretilen) ' dir. Yeni bir gösteri için tavsiyesi mi?
Google “‘podcast’ ile birlikte bir podcast duymak istediğiniz yer,” dedi.

Bayan Gerber-margie Redit ve Facebook gruplarına bakmayı öneriyor — redit'in podcast subredit<brbr> ve Facebook grubunun podcast'leri dinliyoruz — sıradan insanların tavsiyeleri için “sadece onların övgü dinlemek için bir şeyler istiyorum” diye konuştu. Başka bir seçenek: tartışma ve öneriler için New York Times'ın podcast kulübü ' e katılın.
Dinlemek ve ne kadar zaman olacak ruh hali türü hakkında düşünün, Bay avirgan, 30 için 30, dedi, onun commute 40 dakika tamamen değişmiş podcast diyet iki katına zaman sözlerine ekledi. Her şeyden önce, dedi ki, “bu iş gibi hissetmemeli.”

“Bu ciddi ve önemli hissettiren şeyleri dinlemeyeceğini söylemek değil,” dedi. “Ama her zaman, temel düzeyde, zorlayıcı olması gerekir.”

Daha fazla tavsiye başlamak için
Nicholas Quah

Tavsiye: garip Podcasting

Örnek: “her şey canlı," kurgu ve felsefe arasında bir yere düşen cansız nesnelerle röportajların bir podcast ve “ benimle uyku, dinleyicilerinin uykuya dalmasına yardımcı olmayı amaçlayan bir akış-bilinç podcast.
James T.

Tavsiye: büyük bir bölüm ile başlayın, değil bir bütün göstermek

Örnek: Radiolab sizin için emin misiniz? Green, yıllar önce klasik bölümlerini dinlerken şova aşık oldu. “<brbr>döngüler<brbr>” saatli bir yolculuğa çıktı. Başparmağın her bölümünü dinlemek istediğinden emin değil misin? Şarkının sözlü geçmişi ile başlayın “Knuck Eğer Buck.” Bu iyi bir tek duymak gibi bir tür ve sonra albümü duymak istiyorum, “dedi.
Kelly Moffitt

Öneri: toplum tarafından üretilen gösteriler

Örnek: “kötü bir zaman çağrısı için" hangi kadınların çağrı ve öfke, Columbus, Ohio veya “<Wbr>ıslak dağ Vadisi kuru mal üretilen hakkında sesli posta mesajları bırakın,” westcliffe, Colorado küçük bir kasabada her ikamet ile görüşmeler bir koleksiyon.
Dana Gerber-Margie

Öneri: dünyanın anlamlı olduğunu gösterir

Örnek: onun favori ilk podcast arasında “Freakonomy” ve “marketplace” idi, o dinlemeye başladı kısa bir süre sonra duyduktan sonra bu Amerikan yaşam serisi hakkında 2008 mali çöküş, “para dev havuz.”

Jody Avigan

Öneri: klasik röportajlar, ya da konuşan iki kişi”

Örnek: bu Terry brüt “<br>taze hava<br>” (Mr. Avirgan's en sevdiği şovlarından biri) büyüleyici biriyle röportaj olabilir ya da “kimya saçma bir düzeyi, Roger Bennett ve futbol podcast Michael Davies gibi” ile iki ev sahibi arasında sohbet “<br>Blazers erkekler<br>.”
Rachel Holliday Smith, podcast için yeni rehber

Öneri: haber olmayan herhangi bir şey

Örnek: ben haber döngüsü kaçmak için podcast dinlemek, yetişmek değil. Favori şovları arasında hoş, sözde-ünlü-takıntılı podcast “kim? Weekly" (“her şey sizin bilmediğiniz ünlüler hakkında bilmeniz gerekir.”) ve”ear hustle < wbr>, orada yaşayan mahkumlar tarafından San Quentin Eyalet hapishanesinde yaşam hakkında bir podcast.