3 Nisan 2019 Çarşamba

Bağcılar Adak Kurban

Geçen haftadan bu yana yapılan birkaç özel konuşmada, avcılar adak kurban Bay McConnell başkan'a, Demokratların uygun fiyatlı bakım Yasası ile ilişkili işlev bozukluğuna sahip olduğuna inandığını ve Bay Trump'ın kendisini tekrar tartışmaya sokarak esasen onları serbest bıraktığını söyledi.

Bay Trump, Salı günü Bay Mcconnell'in “kendim geciktirmek istedim” diyerek geri çekilmesini istediğini reddetti çünkü Cumhuriyetçiler evi Kontrol etmiyor. "Evi geri alırsak ve varsayım üzerine Senatoyu koruruz ve Başkanlığı koruruz-ki umarım iki iyi varsayım vardır-olağanüstü bir sağlık bakımına sahip olacağız" dedi.

Bu konudan yararlanmak isteyen ev, Adalet Bakanlığını pozisyonunu tersine çevirmeye ve mahkemede 2010 sağlık yasasını savunmaya çağıran ve milletvekillerini davaya taraf olmaya zorlayan bir karar üzerine bu hafta oy kullanacak.

Konuşmacı Nancy Pelosi,” Amerikan halkı, temsilcilerinin Trump yönetiminin sağlık hizmetlerini almak için kısır kampanyasında tam olarak nerede durduğunu bilmeyi hak ediyor " dedi.

Bir birinci sınıf Demokrat, Teksas Temsilcisi Colin Allred tarafından sunulan karar, Adalet Bakanlığı “uygun fiyatlı sağlık Amerikalıların erişimi bahçelievler adak kurban yok etmek için her türlü çabayı durdurma ve konumunu tersine " gerektiğini söylüyor mahkeme davasında, Texas v. Amerika Birleşik Devletleri.

Cumhurbaşkanının üst düzey danışmanlarından bazıları, mevcut sağlık yasasının anayasaya uygunluğuna meydan okuyan davaya katılmaya itti; yönetimin daha önce aldığından daha geniş bir pozisyon, önceden var olan koşullara sahip insanlar için korumaların vurulması gerektiğini savundu.

Ancak diğerleri, Beyaz Saray Danışmanı Pat Cipollone da dahil olmak üzere endişeleri dile getirdi. Bay Cipollone, Başsavcı William P. Barr'ın da davaya katılmakla ilgili sorunları olduğunu söyledi. Ancak Başkan zihninin kurulduğunu açıkça belirttikten sonra, Adalet Bakanlığı şikayet etmeden geçti, olaylara aşina olan insanlar söyledi.

İtiraz edenler arasında Maine'den ılımlı bir bağcılar adak kurban Cumhuriyetçi olan Senatör Susan Collins, Bay Barr'a “derin anlaşmazlığı” ifade eden bir mektup gönderdi.