9 Nisan 2019 Salı

Bağcılar Adak Kurban

Jim, uluslararası bir kardeşliğin Ceo'sudur, bu avcılar adak kurban yüzden meslektaşları ve çalışanları onun “kardeşleridir.” Şimdiye kadar yaklaşık üç aylık çalışma toplamını kaçırdığı için kaleyi doldurmaya ve tutmaya istekliydiler.

Sayıma göre, diğer yetişkinler Jim'i randevularına almak için en az 30 gün çalışmayı kaçırdılar. Ekonomik kayıp-aylar süren çalışma-en azı. Dahil değildir hala beş herhangi bir aile ile uğraşmak zorunda tüm yükümlülükleri ve taahhütleri korurken onlar onun için bakım kaymıştır ettik Jim'in yakınları koymak olmuştur tüm zorlanma olduğunu.

Aaron Hoffer ile Indianapolis'teki Alpha Epsilon Pi Derneği'nin merkezinde konuşurken, Bay Fleischer İcra Kurulu Başkanı.New York Times için kredi Maddie McGarvey
Görüntü

Karısı Ali ile el ele tutuşmak.New York Times için kredi Maddie McGarvey
Yine, sistemin çok fazla ayrıcalığı olan insanlar için en uygun koşullarda nasıl çalıştığını açıkça belirtmeliyim. Jim şimdi remisyonda, ancak bir süre izlenmesi gerekecek. Bu, işlerin nasıl ters gittiğinin bir hikayesi değil. Ve yine de birçok kez Jim'in ailesinin onu nasıl çektiğini merak ettim.

Onun için bu kadar zor olsaydı, muhtemelen daha az kaynağa sahip diğerleri için dayanılmaz. İnsanlar maddi hastalık tarafından harap olabilir-ve sağlık sigortası bunu düzeltmek olmaz.

Geçen yıl, 1,7 milyondan fazla insanın kanser bahçeşehir adak kurban teşhisi ile karşı karşıya kaldığı tahmin ediliyor. Bir yıl önce, Amerika kanserli insanlar için 147 milyar dolardan fazla bakım harcadı. Ama bu sağlık dışında maliyetleri içermez.

Bu yıl, Ulusal Kanser Enstitüsü kanser araştırmalarına 5.7 milyar dolardan fazla harcayacak. Bunların neredeyse hiçbiri, hastalığa sahip olanların ailelerini nasıl destekleyeceğini araştırmayacaktır.

Sosyal medyada, son birkaç yıldır kanserden kurtulan insanları araştırdım ve onlara benzer deneyimleri olup olmadığını sordum. Çoğu evet dedi.

Dina Burns, Granite Bay, Calif bir halkla ilişkiler Danışmanı., 50.doğum gününden hemen önce Evre 2 meme kanseri olduğunu öğrendi. Ameliyat için dört haftalık çalışmayı ve daha sonra kemoterapi için iki ayı kaçırdı. Ancak destek ekibi toplu olarak daha da fazlasını kaçırdı.

"Kız kardeşim Ameliyatım için Orange County'den geldi” dedi. “Neredeyse iki hafta boyunca benimle kaldı. Kızlarım (Üniversitede bir tane ve yeni bir üniversite sonrası işte) her ikisi de bana bakıyordu. Ve kocam her randevu için benimle geldi, her hastaneye, San Francisco bile geziler konjenital kalp defekti uzmanı görmek için. Dizüstü bilgisayarıyla kurtarma körfezinde oturup, işin üstünde kalmaya ve aynı zamanda benimle ilgilenmeye çalışıyordu. Lise son yıllarında evde bağcılar adak kurban hala bir oğlumuz vardı, bu yüzden kocam da onun üzerindeki etkiyi en aza indirmeye çalışıyordu.”