19 Şubat 2019 Salı

Altınşehir Adak Kurban

Hukuk uzmanları, Adalet Bakanlığı'nın bir mahkemeyi Altınşehir adak kurban sınır veya Bay Trump'ın sözleriyle ilgili gerçekleri düşünmemesini değil, Cumhurbaşkanının kararını ertelemesini istedi. Mahkemeler bir güvenlik tehdidi hakkında Başkan için kendi kararını yerine isteksiz olmanın uzun bir geçmişi var.

Trump yönetimi çağırmak için güçlü bir argümana sahip olacak: Ulusal acil durumlarda, Kongre, bir Cumhurbaşkanının eleme krizinin var olduğunu belirleyebilmesi için hangi koşulların yerine getirilmesi gerektiğine dair bir standart tanımlamadı.

Ancak bir yargıç, Bay Trump'ın tüzüğe meşru bir şekilde çağrılıp çağrılmadığını tartmadan önce, anlaşmazlığın ilk etapta mahkemeden önce düzgün olup olmadığına karar vermek zorunda kalacak.

Davacılar, Bay Trump'ın yaptıklarından belirli bir yaralanmaya maruz kaldıklarını göstererek ayakta durmaları gerekecek. Davaların birçoğu, Teksas'taki Meksika sınırı boyunca kendi topraklarına sahip olan veya toplulukları temsil eden insanları içeriyor; burada Bay Trump, daha fazla engel ihtiyacına vurgu yapıyor.

Ama eskrim herhangi Kaliforniya veya New Mexico, adak kurban davada iki eyalette inşa edilecek olup olmadığı belli değil, ve kesinlikle New York, New Jersey veya Hawaii gibi, dava dahil diğer eyaletlerde inşa edilmeyecektir.

Devletlerin davalarda davacılar Bay Trump duvarının bir bölümünü kendi topraklarında inşa edilecek olup ilgili olmayan nedenlerle ayakta, Başkan'ın anayasaya aykırı eylem ülkenin birçok yerinde zararlara neden olabileceğini “savunarak, bu Bay Becerra, Kaliforniya Başsavcısı önerdi.”

Kaliforniya Başsavcısı Xavier Becerra, bir röportajda Cumhurbaşkanının kendisinin sınırda acil bir durum olduğuna dair argümanını azalttığını söyledi.
Credit
Rich Pedroncelli / Associated Press


Görüntü

Kaliforniya Başsavcısı Xavier Becerra, bir röportajda Cumhurbaşkanının kendisinin sınırda acil bir durum olduğuna dair argümanını azalttığını söyledi.Credit Rich Pedroncelli / Associated Press
California ve diğer davacı devletlerindeki insanlar, "vergi dolarlarıyla, uyuşturucu yasaklaması için ya da askeri erkekler ve kadınlar ve askeri tesisler için Savunma Bakanlığı için mukadder olan parayla ödedikleri fonları kaybedebilir" dedi.röportajda.

Daha da zorlaştıran konular, yönetim tahsis $1.375 milyar Kongre ile başlayan ve son acil-güç askeri-inşaat Fonu ulaşan sırayla fon harcamak niyetinde olduğunu söyledi. Adalet Bakanlığı, tartışmalı harcamaların yakın olmaması durumunda, davanın dava için olgunlaşmadığını ve görevden alınması gerektiğini iddia ediyor.

Demokrasi koruma Direktörü Ian Bassin, El Paso County'nin muhtemelen ekonomisinin Bay trump'ın acil durum Deklarasyonu tarafından zarar gördüğünü iddia edeceğini söyledi çünkü işletmelere ve potansiyel turistlere uzak durmaları gerektiğini yanlış bir şekilde işaret etti.

Adalet Bakanlığı dava dalgası hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Bay Trump, dava açılmayı ve alt mahkemelerde kaybetmeyi beklediğini söyledi, ancak sonunda yüksek mahkemeden önce galip geleceğini öngördü.

Fakat davacı aynı zamanda yönetim doğru birkaç tüzük yorumlama olup olmadığını sorun.

Savunma otoritesi Sekreterine bazı Pentagon paralarını antidrug hesabına aktarmasını sağlayan hüküm, Bay Trump daha sonra, örneğin, otoritesinin "fonların talep edildiği maddenin Kongre tarafından reddedildiği hiçbir durumda" kullanılabileceğini söylüyor. sınır bariyerleri için ekstra fonların yasak bir madde olarak sayılıp sayılmadığı sorusunu gündeme getiriyor.

Ve acil durum güçleri, Bay Trump, “askeri inşaat bayrampaşa adak kurban harcamalarını acil bir durumda kullanmayı planlıyor ve bu tür kullanımı desteklemek için " projeler için silahlı kuvvetlerin kullanılmasını gerektirir.” Bu bir savaş çaba yabancı askeri üsleri oluşturmak için daha önce kullanılmıştır, ancak litigants sınır bu ifadeler altında nitelendirir sivil ajansları polis yardımcı olmak için kalıcı bir duvar olup olmadığını meydan.

Bay Shane,” hakimler, bu teknik konuları ele aldıklarında daha büyük kurumsal bağlamın farkında olacak, ancak bu farkındalık, kendi başına, yasal soruların nasıl çözüleceğini belirlemeyecektir " dedi.

Düzeltme:  Şubat. 18, 2019
Bu makalenin Daha önceki bir sürümü, davada yer alan devletlerden birini yanlış tanımladı. Washington State takım için bir parti değil.