5 Şubat 2019 Salı

Kağıthane Adak Kurban

Başkan Trump açılış Komitesi, federal savcılar kağıthane adak kurban soruşturmaların birinde tırmanan yetkililer iki kişi soruşturma aşina göre, bağış, finans ve faaliyetleri ile ilgili belgeler açmak Pazartesi günü emretti.

Mahkeme, komitenin tüm bağışçılarına ve misafirlerine ilişkin belgeleri arıyor; Başkan ile bilet ve fotoğraf fırsatları da dahil olmak üzere verilen herhangi bir faydaları; Federal bilgilendirme filings; satıcıları; sözleşmeler ve daha fazlası, bir kişi söyledi.

Yeni talepler, savcıların açılış Komitesinin ... ... teftiş toplantısı sırasında ... ... geçen yılın sonlarında açılan bir soruşturmayı genişletti. Bay trump'u çevreleyen avcılar adak kurban soruşturmaların 2016 başkanlık seçimlerinde Rusya'ya karşı potansiyel bağlara dayalı olduğunu gösterdiler.özel danışmanın bürosunun hemen hemen tüm yönleriyle ilgili olarak: işleri, kampanyaları, açılışları ve Başkanlığı.
Mahkeme celbi, müfettişler de herhangi bir yabancının yasadışı Komitesi bağışladı olup olmadığını, hem de Komite personeli bu tür bağışlar yasadışı olduğunu biliyor olup olmadığını ilgi gösterdi, bağış için yasal gereklilikleri ortaya koyan belgeler soran. Federal yasa federal kampanyalara yabancı katkılar yasaklar, Siyasi Eylem komiteleri ve açılış fonu.

Savcılar da açılış Komitesi ile satıcıları ve müteahhitler ile ilgili tüm belgeleri istedi ,hangi kaldırdı < br > rekor $ 107 milyon < brbr > ve cömertçe geçirdi.
Mahkeme celbi aşina insanlar savcıların potansiyel kara para aklama yanı sıra seçim dolandırıcılığı ilgilenen olduğunu söyledi, ancak savcıların bu tür ihlallerin açılış Komitesi şüpheli değil mümkündür. Savcılar, mahkeme celbi bu suçları sadece belge talebi için gerekçelendirmek için gösterdi, dedi.

Sadece bir birey, mahkeme celbi talebinin bir parçası olarak seçildi: Başkan Barack Obama ve Hillary Clinton için eski bir bağış toplama aracı olan Imad zuberi ... ... Bay trump'la birlikte iş arayan ... ... ve Şirketi Avenue Ventures, açılış komitesine 900.000 dolar verdi. Mahkeme celbi de şirketiyle ilgili belgeler arar.

Bir sözcüsü, Steve Rabinowitz, Bay Zuberi'nin bahçelievler adak kurban mahkeme celbi olarak adlandırıldığını bilmediğini söyledi ve daha bağışlanan birçok kişi ile birlikte açılış Komitesine “cömertçe ve doğrudan” verdiğini kaydetti.

Mahkeme celbi belgeleri aradığı başka bir varlık, kredi kartı işlemleri işlemek için teknoloji yarattı şerit üzerinde. Yayınlanan haberlere göre, şirket Josh Kushner sayar, Bay Trump'ın damadı kardeşi, Jared Kushner, yatırımcılar arasında. Josh Kushner mahkeme celbi adı altında değil, ve onun bir sözcüsü yorum yapmayı reddetti.

Editörün Seçimi

Lorena Bobbitt hikayesini biliyorsun. Ama hepsini değil.

N. F. l.'nin obezite sorunu.

‘Sopranos’dan bu yana en iyi 20 TV dramı
Açılış Komitesi sözcüsü hala mahkeme celbi incelediğini ve soruşturma ile işbirliği yapmayı amaçladığını söyledi. Manhattan'daki Birleşik Devletler savcılığının sözcüsü yorum yapmayı reddetti. ABC < wbr > ilk olarak < wbr> bir mahkeme celbi olduğunu bildirdi.
Savcılar açılış Komitesinin Federal seçim Komisyonuna yanlış açıklamalar yapma ihtimalini takip ettiler. Bir federal Ajansa bilerek yanlış veya hileli açıklamalar yapmak suç olabilir.

Açılış Komitesi komisyona bağışçılarının listesini açıkladı ve Savcılar bu listenin tam ve doğru olup olmadığını inceliyor, kişi dedi. Rapordan bir donör çıkarılmamışsa, savcılar da buna ilgi duyabilir.

Açılış Komitesi Başkanı Thomas J. barrack, başkanın yakın arkadaşı. Bay barrack Komiteye yakın Yardımcısı Rick gates, Paul manafort eski milletvekili, mahkum edilmiş ve özel danışman Robert S. Mueller III tarafından soruşturma ile ilgili çeşitli suçlardan dolayı bayrampaşa adak kurban yalvardı eski cump kampanya Başkanı Rick gates oldu. Bay gates, mali sahtekarlıktan ve Fbı'a yalan söylemekten suçlu buldu ... ... ve yaklaşık bir yıldır Bay Mueller takımıyla işbirliği yapıyor.
Komite için çalışan kimse yanlış işlemekle suçlanmadı ... ... ve mahkeme celbi soruşturmanın ilk adımıdır. Bay barrack ve diğer açılış Komitesi yetkilileri buna isim koymazlar.

Brooklyn'deki Birleşik Devletler Savcılığı, yabancıların Bay trump'un açılış Komitesine ... ... bağışlarını gizlemek için saman Bağışçıları kullanarak ... ... yasadışı yem Bağışlarına yardım edip etmediklerini ayrı ayrı araştırıyor.

Kendi soruşturmalarının bir parçası olarak, Manhattan savcıları ... ... Bay trump'un açılış Komitesine yasadışı olarak bağışlanmış yabancı uyrukluların ... ... olup olmadıklarını sorguluyor.

Lisa ler'la Politikaya gir.
Politikamızı yeniden şekillendiren insanlar hakkında bir spot ışığı. Ülkenin dört bir yanındaki seçmenlerle bir konuşma. Ve sonsuz haber döngüsü boyunca size gerçekten bilmeniz gereken şeyi anlatan bir yol gösterici el.

KAYDOLMAK
Açılış Komitesinde Manhattan soruşturması ... ... Michael D. Cohen, Bay trump'un eski kişisel avukatı ve ... ... tamircisi olan Michael D. Cohen soruşturmasından çıktı. Bay cohen'ın davası Bay Mueller'ın Manhattan federal savcılara gönderdiği bir tavsiye.

Bay Cohen, geçen yıl başkan'ı suçladığı bir kampanya finansıyla ilgili suçlama da dahil olmak üzere ... ... bir dizi suçtan suçlu bulunduktan sonra ... ... gelecek ay hapis cezasına çarptırılacak.

Bay Cohen, Manhattan savcıları ve Bay Mueller'ın ekibiyle ... ... 70 saatten fazla araştırmacılarla birlikte geçirdi.

Nisan ayında Bay Cohen ofis, ev ve otel odası baskınlarında, FBI ajanları ele geçirilen malzeme hakkında brifing insanlara göre, ses kayıtları çoğunlukla sesli posta mesajları, onlarca dahil cep telefonları, ele geçirdi. Bir kayıtta Bay Trump Bay Cohen ile ... ... Bay Trump ile ilişkisi olduğunu iddia eden ... ... bir kadına ödeme hakkında konuştu.

Bay Cohen başkasından Stephanie Winston Wolkoff ile beyoğlu adak kurban görüştü.açılış komitesinde üst düzey bir subaydı. Bayan Winston Wolkoff first lady, Melania Trump, erken 2018 yılında, Komite bayan Winston wolkoff tarafından kontrol edilen varlıkların 26 milyon $ödeme olduğunu gösteren mali açıklamalarını yayımladı sonra bir danışman olarak kovuldu. Bu fonların büyük bir kısmı taşerona gitti.

Bayan Winston Wolkoff'un şirketi, 26 milyon dolardan 1.6 milyon dolarlık komisyon yaptı.