13 Şubat 2019 Çarşamba

Ortaköy Adak Kurban

WASHİNGTON-Başkan Trump, Salı günü, ortaköy adak kurban Cumhuriyetçiler Cuma günü hükümeti tekrar kapatmak yerine, iki partili bir harcama anlaşmasını kabul etmesine baskı yaptığı için, bir sınır duvarı için talep ettiği para olmadan iki aylık kavurulmuş toprak çatışmasını sona erdirmek için hazırlanıyor.

Bay Trump, House ve Senato müzakerecileri tarafından aracılık edilen anlaşmadan memnun olmadığını belirtti ve bunu imzalamayı halka açık bir şekilde taahhüt etmeyi reddetti. Ancak, başka bir hükümeti dışladı ve bir sınır bariyerini finanse etmek için “diğer yöntemler” bulacağını, yardımcıları ve müttefikleri anlaşma ile birlikte gideceğini tahmin etmek için yönlendireceğini vurguladı.

"İlk bakışta mutlu muyum?"başkan, bir kabine toplantısının başında gazetecilerle konuşan söyledi. "Sadece görmeliyim. Cevap hayır, değilim. Mutlu değilim.”

Ancak, açık Kongre onayı olmadan bile bir duvarı finanse etmek için “çok daha az önemli alanlardan” bütçede "dolaştığını" söyledi ve 35 gün boyunca birçok federal ajansı kapatan standoff'u tekrar etme arzusunu dile getirdi. "Bir kapatma göreceğinizi sanmıyorum" dedi.

Saat sonra, sonra bir daha da brifing, Bay Trump avcılar adak kurban gibiydi sinyal kabul anlaşması, demek ki “olacak bağladım ile çok para diğer kaynaklar” ve bol kaynakları sağlamak için sınır güvenliğinin bile olmadığı için duvarın kendisi. “Ne olursa olsun Duvar para” yazdı Twitter üzerinde Salı akşamı, “var olmak inşa ediyoruz konuş!”

Pazartesi gecesi her iki tarafın üst düzey üyeleri tarafından bir araya getirilen uzlaşma önlemi, Meksika sınırında yeni eskrim için sadece 1.375 milyar dolar, 5.7 milyar dolarlık Bay Trump'ın çelik veya beton duvar arayışından çok daha kısa ve Aralık ayında reddettiği anlaşmadan daha azını içeriyor.

Yeni önlem, Demokratlar tarafından kontrol edilen ve ardından Cumhuriyetçiler tarafından yönetilen Senato tarafından Çarşamba günü erken ele alınacaktır.

Bazı muhafazakarlar bunu bir satıcılık olarak kınarken, Kentucky Cumhuriyetçisi ve çoğunluk lideri Senatör Mitch McConnell, Salı günü Bay Trump ile telefonla konuştu ve uzlaşmayı kabul etmeye çağırdı. Bay McConnell, gazetecilere sonradan verdiği demeçte,” umarım imzalayacaktır " dedi. "Bence oldukça iyi bir anlaşma yaptı.”

Bay McConnell başlangıçta Cumhurbaşkanı fikrini değiştirdiğinde sadece sürpriz, Aralık ayında önceki tedbiri kabul etmek Bay Trump basarak ülkenin başkenti tüketilen çatışma önlemek için çalışmıştı. Ancak unenthusiastically, Bay McConnell hafta boyunca başkan tarafından durdu ve Bay Trump'ın imzalamayacağı Senato katında harcama faturaları koymayı reddetti.

Editörlerin Seçtikleri

Cinayet İşledi. Sonra elit bir hukuk Fakültesinden mezun oldu. Onu avukat olarak işe alır mısın?

Julia Cameron Sabahını yapmanı istiyor.

Lion hava kazasının arkasında, kararlardan bir iz, pilotları karanlıkta tutuyordu.
Ancak Salı günü, Bay McConnell, Başkan bunu onaylamamış olsa da, yeni harcama paketini bir oylamaya hazır olduğunu ve özellikle de Bay Trump'ın uzlaşmaya karşı iki ay önce yaptığı gibi bir veto vermediğini açıkça belirtti.

Bay trump'ı yatıştırmak için, Cumhuriyetçiler defalarca anlaşmayı duvarında "büyük bir peşinat" olarak nitelendirdiler ve Hükümet içinde daha fazla istanbul adak kurban engel oluşturmak için para transfer etmeye açık olduklarını belirtti. Bay McConnell, başkan'a “araçlar” ni kullanarak itiraz etmediğini söyledi. Tennessee Senatör Lamar Alexander uyuşturucu kaçakçılarının kullandığı alanlarda sınır güvenliğini sağlamak için uyuşturucu yasaklama fonunda 800 milyon dolar kullanmayı önerdi.

Cumhuriyetçiler ayrıca, tutuklanan göçmenler için tutukluluk yataklarının sayısına daha sıkı bir başlık koymak için demokratik çabalardan vazgeçerek ve bir noktada konuşmacı Nancy Pelosi'nin ahlaksız gördüğü bir duvar için tek bir doları bile reddetmesi nedeniyle bir bariyer için herhangi bir parayı güvence altına alarak bir zafer kazandıklarını ileri sürdüler.

Lisa Lerer ile siyasete kaydolun
Politikamızı yeniden şekillendiren insanlar üzerinde bir spot ışığı. Ülke genelinde seçmenlerle bir konuşma. Ve sonsuz haber döngüsü boyunca yol gösterici bir el, gerçekten Bilmeniz Gerekenler söylüyorum.

KAYDOLMAK
El Paso'daki sınır çitinde göçmenlerle konuşan bir sınır Devriyesi ajanı. Uzlaşma, 5.7 milyar dolarlık Bay Trump'ın talep ettiği yeni sınır eskrim için 1.375 milyar dolar içeriyor.
Kredi
John Moore/Getty Images


Görüntü
El Paso'daki sınır çitinde göçmenlerle konuşan bir sınır Devriyesi ajanı. Uzlaşma, 5.7 milyar dolarlık Bay Trump'ın talep ettiği yeni sınır eskrim için 1.375 milyar dolar içeriyor.KrediJohn Moore/Getty Images
Kuzey Dakota Senatörü Kevin Cramer, Cumhuriyet “kapatma yorgunluk şeyler üzerinde esneklik zorlukları inanılmazdır.” diyerek, nihai metin verdiler o açıklamaları tutuyorsa büyük ihtimalle tasarıya destek vereceğini belirtti.

Bay Trump Başkan öngörülemeyen ve kararını hala incelenecek detaylara bağlı olacağını uyardı rağmen tasarıyı imzalayarak ve kendi başına yapabildiği kadar çok para yeniden programlamak hazırlanıyor gibiydi o görevdeki ve eski yönetim yetkilileri Salı söyledi.

El Paso'daki bir mitingde Pazartesi günü bahçelievler adak kurban Bay Trump'a katılan Teksas Senatörü Ted Cruz, Salı günü Senato Cumhuriyetçi öğle yemeğinde katılımcılara, başkanla yaptığı konuşmaların, Bay Trump'ın anlaşma üzerine “Evet” a “pivot” yapmaya hazırlandığı izlenimini bıraktığını söyledi.

Pazartesi gecesi anlaşmayı Cumhuriyetçilerin cevap vermesi gereken bir “çöp uzlaşması” olarak kınayan Fox News host Sean Hannity bile, Salı günü Bay Trump'ın hükümeti açık tutmak ve peşinat almak için imzalamasını beklediğini söyledi. Bay Hannity, radyo programında” ne yapacağını telgraf çekiyor " dedi.

Eleştirileri Sayın Trump'ı Aralık ayında daha sert bir tavır almaya zorlayan muhafazakar yorumcu Ann Coulter, Başkanı kabul etti ancak bunun için kınadı. “Trump görüşmeler iyi bir oyun sınırına duvar ama giderek daha açık korku için mücadele için,” o yazdı Twitter. "Buna Sarı yeni anlaşma deyin.’”

Aralık ayında Bay trump'a sınır güvenliği için 1.6 milyar dolar vermeye razı olan Demokratlar, bu haftaki anlaşmanın Bay Trump'ın brinkmanship'in çılgınlığını gösterdiğini söyledi. Teksas Demokrat Temsilcisi Henry Cuellar,” Başkan 2018'de daha iyi bir anlaşma yaptı " dedi. “Daha kötü bir durumda sona erdi.”

Bay Trump gazetecilere, Kongre ve finans duvar inşaatını kendi otoritesinde atlamak için ulusal bir acil durum ilan etmeyi düşündüğünü söyledi, Ancak yardımcılar Bay McConnell ve diğer Cumhuriyetçiler tarafından muhalefet verileceğinden giderek şüphe ediyor.

Bunun yerine, Bay Trump, sınırı hala koruyabileceğine ısrar ederek sonucu kendi şartlarıyla çerçevelemeye çalışıyor gibi görünüyordu. “Şu anda çok fazla duvar inşa ediyoruz" dedi.

Aslında, yeni duvarlar inşa edilmiş ya da Kongre tarafından finanse edilen temel prototipler bu Kozu yönetim açıkladı Ekim 2017. 2017'den bu yana yaklaşık 40 millik mevcut engellerin yerini alacak veya onaracak projeler başlatıldı veya tamamlandı.

İnşaatın ilk uzatma mevcut engelleri, 14 millik bir set duvarı Rio Grande Valley, planlanan başlar bu ay, ama bir kelebek merkezi vardır sordu hakime blok yapısı nedeniyle engel olur iki eşit parçaya böler onun özelliği.

Salı günü yaptığı konuşmada, Bay Trump hükümet kapatma sorumluluğunu alarak tekrar flopped. Çıkmaza giden haftalarda, Bay Trump “sınır güvenliği için hükümeti kapatmaktan gurur duyacağını” ve Demokratları suçlamayacağını söyledi. Daha sonra kapatma sırasında, 800.000 federal işçi maaş çekleri olmadan ortada yakalandı, sonuçta Demokratları suçladı.

Salı günü, dişlileri tekrar değiştirdi ve sorumluluk aldı. "İlki kabul ettim ve başardığımızdan gurur duyuyorum, çünkü insanlar bu dönemde Güney sınırından gelen sorunlar hakkında her şeyi öğrendi" dedi. “Kabul ediyorum. Her zaman kabul ettim. Ama bu olursa bunu adak kurban asla kabul etmeyeceğim, ama bunun olacağını sanmıyorum. Ama bu tamamen Demokratlar üzerinde olurdu.”

Bay Trump seçeneklerini tartarken, düşüncesine aşina olan bir kişi, Cumhuriyetçilerin aylarca sınırda yapıldığını görmeyi umduğu şeyi yapmadığı için onu hayal kırıklığına uğrattı.

Video

0:36
Trump Diyor Ki, ‘Bina Duvarı Zaten’
Başkan Trump, Kongre müzakerecilerinin, hükümeti tam duvar finansmanı olmadan açık tutmak için geçici bir anlaşmaya vardıklarını söylemesinden kısa bir süre sonra Texas'taki bir mitingde konuştu.KrediKrediSarah Silbiger/New York Times
Birkaç hafta önce, kısıtlayıcı göç grubu liderleri ile yapılan bir toplantıda, Bay Trump, eski konuşmacı Paul D. Ryan'ı, cumhuriyetçi bir Cumhuriyetçiyi, yolda yapma vaatleri ile duvardaki eylemi tekrar tekrar ertelemekle suçladı. "Şimdi balık tutuyor!"Bay Trump, bir katılımcıya göre ilan etti.

Yeni anlaşma, Trump yönetiminin gözaltına alınan göçmenleri barındıracak yer sayısını artırmak için geniş bir takdir yetkisi verebilecek bir hüküm içeriyor, Cumhuriyetçiler için Bay Trump'ın duvarına tam finansman sağlamadaki başarısızlığını hafifletebilecek bir galibiyet.

Yüzünde, anlaşma tutuklular için yaklaşık 40.000 yatak finanse etmek için İç Güvenlik Departmanı yetki, kar amacı gütmeyen şirketler ve Göç ve Teksas, Arizona ve Kaliforniya'da sınırına yakın Gümrük İcra tarafından işletilen tesislerde birçoğu.

Arka plan brifinglerinde, House Democratic aides, dili 49,000 gözaltı yataklarının mevcut seviyesinden Obama dönemi seviyelerine 35,000 veya daha az bir “kayma yolu” olarak nitelendirdi.

Ancak Senato Cumhuriyetçi kadro tarafından hazırlanan hükümlerini özeti anlaşmaya göre çok daha yüksek bir sayı — 45,274, aileler için 2500 de dahil olmak üzere finanse edilen yatak sayısı yerleştirilmiş. Ve bu, 58.500 yatak kadar yükselebilir, Cumhuriyetçi yardımcılar iç iletişimde iddia ettiler, çünkü Federal kabine departmanları fonları nasıl kullandıklarına inandılar.

Anlaşmada karmaşık finansman formülü altında, İç Güvenlik Dairesi, diğer programlardan 750 milyon dolar kadar gözaltı noktasına aktarmak için "yeniden programlama yetkisi" olurdu.

Belge,” Kısacası, ICE'NİN yasadışı göç ve tutuklamalarda önümüzdeki dalgalanmalara cevap vermesi için yeterli esneklik var " dedi.

İki demokratik yardımcı, Cumhuriyetçi notun teoride doğru olduğunu söyledi, Ancak bu tür afet yardımı gibi diğer önemli programlardan para almayı gerektireceği için yataklarda böyle ciddi bir genişleme Olası olmadığını ekledi.

Demokratlar, göçmen hakları gruplarından ve partilerinin yükselen liberal kanadından gelen baskı altında anlaşmayı bozan komitede, herhangi bir anlaşmanın sınırdan uzak toplulukların süpürmeleri yoluyla yakalanan tutuklulara adanmış 16.500 yataklık bir kap içermesini talep ederek hafta sonu boyunca görüşmeler durdu. Şu anda 20.000 tür yuvaları vardır.

Göçmen hakları savunucuları hayal kırıklığı dile getirdi. ” Son iki yıldır, biz çizgiyi tutmak ve kötü önlemek için çalışan, bir savunma duruşunda oldum, ama şimdi ev Demokratlar iyi yapmaya başlamak için güce sahip, " Trump yönetimi dava etti Amerikan sivil özgürlükler Birliği, Lorella Praeli dedi onun gözaltı politikaları üzerinde.

Diğer tarafta ise ideolojik bölmek, Temsilcisi Tom Graves, Cumhuriyetçi Gürcistan ve 17 Temsilciler Meclisi ve Senato milletvekilleri müzakere bir anlaşma, "dedi, Twitter o olmasaydı imzaladı ya da görülen bir nihai anlaşma. Ancak "raporlara dayanarak endişelerim var" dedi. "Bir sürü soru da.”

Senatör Richard C. Shelby, Alabama Cumhuriyet, Senato ödenek Komitesi Başkanı ve anlaşma çalıştı dört milletvekillerinden biri, o sağdan itirazlar hakkında endişeli olmadığını söyledi.

” Bazı bölgelerde, muhtemelen beklediğimiz birçok insandan daha fazlasına sahibiz ve bazı bölgelerde o kadar fazla alamadım " dedi. "Ama bu canavarın doğası.”