12 Şubat 2019 Salı

Çeliktepe Adak Kurban

Tarih seçmenlerin normal olarak gördüklerini çeliktepe adak kurban etkiler. Ve ABD'de 230 yıl boyunca başkanlık liderliği erkek oldu.

Uzun yıllar boyunca, bu kendi kendini idame ettiren bir döngüydü: kadın adaylar normun dışındaydı, bu yüzden kazanmadılar, bu yüzden normun dışında kaldılar. Ancak diğer hükümet düzeylerinde kadınların temsilinin tarihi, normun kayabileceğini gösteriyor.

Barbara Lee Aile Vakfı'nın Bayan Hunter,” kadın valileri olan Devletlere bir göz attığımızda, seçmenlerin kadınların yönetici ofisinde başarılı olduklarını gördüklerinde, bu roldeki daha fazla kadın için kapıyı açar, çünkü tam anlamıyla liderliğin yüzünü değiştirmez " dedi.

Tam da Başkan için çalışan kadınların nasıl yapılacağına dair modellerinden yoksun oldukları için, Bayan Walsh, "çok reçete edilir ‘' küçük bir takım elbise giyin, özgeçmişinizden bahsedin, ancak kişisel hayatınızdan bahsetmeyin, çocuklarınızdan bahsetmeyin, çünkü o zaman insanlar çocuklarınıza kimin baktığını soracaklar.’”

2018'de, tabii ki, birçok kadın adayların koştu arsızca kendilerini, ıkınma halk resimleri ve politik mesajlar kadınlar geleneksel olarak uyulması için kampanyalar. avcılar adak kurban Bazı onları ortaya çıktı ve onların genç çocukları, Diğerleri gururla gösterdi onların dövmeler, ve çok sayıda konuştuk kişisel koşulları ile ilgili ayrımcılık ve taciz gibi bir dizi politika konuları.

2020 yarışında altı kadının varlığı, Bayan Walsh savundu, “her seviyede daha fazla zaman kaybı için çalışan kadınlara ve oldukça dar olmayan bir yol verecek " dedi.”