15 Şubat 2019 Cuma

Yeniköy Adak Kurban

17 Gün uzatılmış gibi WASHİNGTON — kısmi hükümet yeniköy adak kurban kapatma etkisini ekonomi üzerinde dalgalanma başladı, gecikmiş mortgage başvuruları, para almadan işe gitmesi beklenen Gizli Servis ajanları sermaye ve binlerce toplamak için izin alamıyor kamu şirketleri.

Başkan Trump ve kongre Demokratları, bu hafta ilk maaşlarını kaçıracak olan ve çevrimiçi gayrimenkul firması Zillow'a göre aylık ipotek ödemelerinde 249 milyon dolar borçlu olan yaklaşık 800.000 federal işçiyi etkileyen bir kapatmayı sona erdirmek için müzakerelerde çok az ilerleme kaydettiler.

Kapatma gösterir bir iz bitiş yakında, Bay Trump duyuran Pazartesi o ki adresi ulus Salı günü akşam gelen Oval Ofis için tartışmak ne aradı kriz sırasında Güney sınır, ve Beyaz Saray söylüyor ki seyahat için sınır bu hafta bir parçası olarak onun çaba için ikna Amerikalıların ihtiyacınız için duvara yapışma noktasında görüşmeler ile Demokratlar.

Standoff, hayatları federal hükümet tarafından bir şekilde etkilenen Amerikalılara acı çekmeye başlıyor. Bu zaten ikinci en uzun kapatma geçmiş, arkasında böyle başladı Aralık 1995 ve 21 gün sürdü.

Pazartesi günü, Trump yönetimi, iç gelir hizmetini avcılar adak kurban kapatma sırasında vergi iadesi yapmak için yönlendirerek, önceki politikayı tersine çevirerek, bazı darbeleri yumuşatmak ve vergi mükellefi öfkesini önlemek için taşındı. Karar vergi mükelleflerinin paralarını almasına izin verirken, bu iadeleri işlemek için Furlough'dan geri çağrılan I. R. S. çalışanları kapatma bitene kadar ödenmeyecektir.

Uzun süreli kapanma etkileri ABD ekonomisine bir hit tahmin bazı Wall Street ekonomistler var. Bank of America Merrill Lynch ekonomistleri Pazartesi günü, 2018'in sonunda ekonomik büyüme tahminlerini yüzde 10 oranında düşürmeye zorladığını söyledi.

Uzun süren bir kapanışın sonuçları hem federal hükümetin içinde hem de dışında olanları sinirlendirmeye başlıyor. Kamu çalışanlarına hizmet eden bazı özel şirketler ve hayır kurumları, etkiyi hafifletmenin yollarını arıyor.

Lisa Lerer ile siyasete kaydolun
Politikamızı yeniden şekillendiren insanlar üzerinde adak kurban bir spot ışığı. Ülke genelinde seçmenlerle bir konuşma. Ve sonsuz haber döngüsü boyunca yol gösterici bir el, gerçekten Bilmeniz Gerekenler söylüyorum.

KAYDOLMAK
The security line on Monday at La Guardia Airport in Queens. Transportation Security Administration agents have worked without pay since the first day of the government shutdown.
Credit
Karsten Moran for The New York Times


Görüntü
Pazartesi günü Queens'deki La Guardia Havaalanı'nda güvenlik hattı. Ulaştırma güvenlik yönetim ajanları hükümetin kapanışının ilk gününden bu yana ödemesiz çalıştı.KrediKarsten Moran için The New York Times
Etkiler Başkanın iç çevresinden, Wall Street'e çiftlik ülkesine kadar uzanıyor.

Soruşturma, güvenlik ve Bay Trump ve diğer mevcut ve eski hükümet yetkilileri ve aileleri onlarca koruyan koruyucu bölümü, katılan gizli servisi ile hemen hemen her çalışan, kapatma sırasında çalışmak için gereklidir. Ve örgütün yaklaşık 7.000 çalışanı 6.000 ödenmeyecektir.

Aynı gerçek de Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, olan bir duraklama ile “sadece son derece sınırlı sayıda personel mevcut yanıt vermek için acil durumlarda,” uygun bir kapatma planı gönderildi Komisyonu web sitesi.

Etkisini taşır çok ötesinde ülkenin başkenti, craft brewers alınamıyor onayı gelen Alkol ve Tütün Vergi Ve Ticaret Bürosu için yeni bira etiket. Ve Ticaret Departmanı, Bay Trump'ın metal tarifelerinden muafiyet isteyen otomobil tedarikçilerinden ve Diğer İmalat şirketlerinden gelen istekleri işlemeyi durdurdu ve bu yıl anahtar malzemeler için ödeme yapmaları gereken fiyattan belirsiz bıraktı.

Bay trump'ın ticaret Savaşı'nın etkisini hafifletmeye yardımcı olmak için sübvansiyonlar için başvurmayı planlayan çiftçiler, Tarım Departmanının çiftlik servis Ajansı ofisleri yeniden açılıncaya kadar para almak için beklemelidir. Zillow tahminlerine göre, ülke genelinde mahallelerde, 39.000 Federal destekli ipotek uygulamaları zaten Federal ajanslardaki personel azalması nedeniyle gecikmiş olabilir.

Vergi iadesi kararı önceki kapatma planları karşısında uçar — ve federal yasanın yorumları — I. R. S. vergi iadesi dağıtımı yasaklandığında.

En erken I. R. S. istatistiklerinden 2018 gösteren 18 milyon bireysel vergi iade oldu yayımlandı tarafından Şub. 2. Bu noktada, I. R. S., 12,6 milyar dolar tutarında altı milyondan fazla geri ödeme yapmıştı — ortalama 2,035 dolar geri ödeme. Ajansı yayınladı dolardan 324 milyar olarak geri ödeme için son yıl.

Birçok sivil toplum kuruluşları, Federal Kolluk kuvvetleri Birliği dahil olmak üzere, nakit ve diğer kaynakları sınırlı bir havuz ile acil yardıma ihtiyacı olan İç Güvenlik işçi Bölümü yardım için çalışıyoruz, grubun Vakfı ile bir subay söyledi. Navy Federal kredi Birliği cevapsız maaş ihtimalini karşı karşıya hizmet üyelerine no-faiz kredileri sunuyor. USAA olsa da, çizilen eleştiri gelen üyelerinin Sahil Güvenlik sunan benzer krediler faiziyle.

Gizli servis ajanları, birkaç mevcut ve eski ajana göre, kapanma konusunda giderek daha endişeli ve öfkeli bir şekilde büyüyor. Gizli servis Trump Beyaz Saray ile ilişkili 42 kişiyi korur, 11 Obama yönetimi sırasında daha fazla ayrıntı verildi. Ağustos 2017, ajansın yeni Müdürü, Randolph D. Zaten, dedi bir muhabir bu yayılan Trump entourage vardı koyarak görülmemiş türler üzerinde onun ajanları, açısından, personel ve bütçe.