3 Şubat 2019 Pazar

Çağlayan Adak Kurban

Çağlayan Adak Kurban
Çağlayan Adak Kurban

RİCHMOND, VA. - Gov. Ralph northam Virginia, istifa kendi partisinden çağlayan adak kurban pleas meydan okuyan, Cumartesi günü ofisinde kalacağını söyledi, ve dürüstçe o ku Klu Klu Klan robes giymiş ya da onun Valiliği upended ve onun diğer Demokratlar utandırdı onun Tıp Fakültesi Yıllığı bir görüntü siyah yüz olarak göründüğünü yalanladı.

“Kesinlikle ben değildim,” Bay Northam öğleden sonra düzenlediği basın toplantısında söyledi. “Ona bakarak söyleyebilirim.”

Ama birkaç saat içinde, eyaletin en büyük demokratlarından üçü ... ... Bay Northam'ı arayıp ... ... son desteğini valiyi mahrum edip ... ... üzerindeki baskıyı arttırdıklarını söyledi.

Senatör Mark R. Warner ve Tim kaine ve temsilcisi Robert C. Scott bir açıklamada, “artık etkili Virginia Valisi olarak hizmet edebilir ve istifa gerektiğini inanıyoruz,”, " Senatör Mark R. Warner ve Tim kaine ve temsilcisi Robert C. Scott bir açıklamada.

Vali konağında gazetecilere hitap eden Bay Northam o ilk o ilk Cuma günü su yüzüne çıktığında fotoğrafta olduğunu kabul ettiğini söyledi " Bu benim adım avcılar adak kurban ile benim sayfamda olan korkunç bir fotoğraf olduğunu kabul etmek için övgü almak istedim çünkü.”

O arkadaş ve aile fotoğraf ile ilgili anılarını eğlenmek için bir çaba ile telefonda konuştuktan sonra, o ırkçı kıyafetleri içinde o olmadığını sonucuna çünkü, rotayı tersine çevirmeye karar verdi dedi.

Ancak, o zaman o genç bir ordu subayı iken 1984 yılında Teksas bir dans yarışmasında Michael Jackson kostüm için ayakkabı cilası ile yüzünü karartmıştı başka bir vesileyle ortaya koyarak daha zor ofiste kalmak için çabalarını yapmış olabilir.

“Ben şimdi geriye bakmak ve böyle bir eylem zararlı mirası anlamadı pişman,” dedi.

Vali istifa reddetmesi siyasi kargaşa içine Virginia Daldırdı ve ulusal Demokratlar için bir kriz yarattı, kim ırkçı konularda onun demogoji için Başkan stump saldırdı ve onlar bağnazlık amblemleri ile ilişkili önemli bir parti lideri tahammül edemez açıkça yaptık.

Editors’ Picks

An 1840s Road Trip, Captured on Lustrous Silver

You Know the Lorena Bobbitt Story. But Not All of It.

In 12 Minutes, Everything Went Wrong
Cumartesi öğleden sonra valinin malikanesinde ... ... bir Kürsü gezerken ... ... virginia'daki kurucu babalarının portreleriyle ... ... Bay northam gittikçe daha fazla izole edildi.

[okuyun: siyah yüzler neden siyasi fırtınalar]

Kendi devlet Partisi onu terk etti, liderleri bir yüksek rütbeli Virginia Demokrat göre, Cuma geç saatlere kadar yattı beklendiği gibi istifa etmemişti öfkeli. En iyi demokratik başkanlık yarışmacıları Bay northam'ın istifa etmesi için çağrıda bulundu, ... ... aynı House Başkanı Nancy Pelosi gibi.

Valinin haber Konferansı pek çok fikrini değiştirmedi. Karar verene kadar ... ... Virginia'nın yasama siyahi Caucus ... ... valiyi bırakması için kendi çağrılarını tekrarlamıştı.

İskenderiye'den demokrat bir devlet milletvekili Charniele L. herring, “işleri daha da kötüleştirdi, çünkü onun sahibi oldu ve şimdi onu geri götürmeye çalışıyor.” dedi.

Lisa ler'la Politikaya gir.
Politikamızı yeniden şekillendiren insanlar hakkında bir spot ışığı. Ülkenin dört bir yanındaki seçmenlerle bir konuşma. Ve sonsuz haber döngüsü boyunca size gerçekten bilmeniz gereken şeyi anlatan bir yol gösterici el.

KAYDOLMAK
Bay Northam'ın 1984 Tıp Fakültesi Yıllığı sayfasında Ku Klux Klan üyesi ve siyah yüz giyen başka bir kişi olarak giyinmiş birini gösteren bir fotoğraf.
kredi
Doğu Virginia Tıp Fakültesi


Görüntü
Bay Northam'ın 1984 Tıp Fakültesi Yıllığı sayfasında Ku Klux Klan üyesi ve siyah yüz giyen başka bir kişi olarak giyinmiş birini gösteren bir fotoğraf.krediDoğu Virginia Tıp Fakültesi
Bir keresinde Eyalet Demokrat partisine Başkan olan ve Afrikalı-Amerikalı olan Bayan herring, fotoğraf çekildikten sonra saatlerce Bay northam ile konuştu ve o Cumartesi günü sundukları olayların sürümünü sunması gerektiğini söyledi.

”O dedi olsaydı, ben değil, ben dün gece istifasını çağrısında meslektaşlarıma katıldı olmazdı,” dedi.

Daha sonra Cumartesi günü, L. Douglas Wilder, virginia's eski Vali ve Amerika Birleşik Devletleri ilk siyah seçilmiş Vali, de Bay northam istifa çağırdı.

Bay northam sonunda istifa ederse ... ... siyah olan Teğmen Gov. Justin Fairfax ... ... Eyalet Valisi olur. Bay Fairfax Vali haber konferansından sonra sessizliğini bozdu, ama doğrudan onu kalmak veya gitmek için teşvik etmedi, bir açıklamada “biz Virginia Commonwealth halkının yararına kararlar almalıdır.”
Vali Bay Fairfax ile konuştuğunu söyledi, 39, yıllıktan bu yana birkaç kez fotoğraf ilk ortaya çıktı. “Ben liderlik devam planı,” Bay Northam dedi, biraz o bırakabilir olasılığını açmadan önce. “Biz etkili olmadığını hissediyorum noktaya gelirsek, biz verimli değil,” dedi, o “bunu tekrar ederdi.”

Bu olasılık çok daha kısa bir süre önce büyük esenyurt adak kurban olasılıkla büyüdü 7 Doğu saati, Bay Warner, Bay Kaine ve Bay Scott, Devletin Kongre Delegasyonu Dekan bir Afrika-Amerikalı, onların ifadelerini yayınladı.

"Vali northam, ama yıllardır sadakatle Commonwealth halkına hizmet etti Son 24 saat olaylar büyük acı ve virginians kendi liderleri olması gerekir geri dönülemez kırık neden oldu,” başlangıçta istifa vali çağrısında direnen üç kanuncular dedi. “Aşağı inmeli ve ulusun iyileşmesine izin vermeli.”

Bay northam, karısının yanında duran Pam, ... ... haber konferansında, ... ... fotoğrafın doğduğu ... ... kınama dalgasına karşı ciddiyetsiz bir şekilde konuştu. Masumiyetini korumak için ortaya çıktı ve bu tartışmayı, 400 yıl önce ... ... kölelerin ilk geldiği eyalette ... ... öğretilebilir bir an olarak kullanacağını söyledi.
40 dakikadan fazla bir avuç protestocu devlet capitol dışında toplanan ve istifa talep olarak gazetecilere konuşan 59 yaşındaki Vali o ırkçı adalet hakkında dürüst bir konuşma “istediğini söyledi.’’

Bay northam iki adamın imajını “saldırgan, ırkçı ve aşağılık " olarak nitelendirdi.” Ama dedi ki, “ben iyi vicdan içinde daha kolay olacak yolu seçemezsiniz, benim için benim sorumluluk uzlaşma ördek için.”

2017'de seçilen Bay northam ... ... Virginians'tan AF diledi ... ... ve tüm devlet vatandaşlarının ona inanmayacağını anladığını söyledi.

O 1984 Doğu Virginia Tıp Fakültesi Yıllığı gelen görüntüde o olmadığını ısrar ederken, o onun geçmişi ile ilgili diğer sorular hakkında daha az iddialı göründü. Neden Virginia askeri Enstitüsü, onun yıllıkbook sayfasında” coonman “olarak sevk edildi sorulduğunda, Bay North, ondan daha büyük iki Cadet ona takma vermişti, ama o “onların motifleri veya niyeti " bilmiyordum ısrar etti söyledi.”

Ayrıca Michael Jackson temalı dans Partisi ve Bay Jackson'ın “moonwalk” dans adımlarını hala gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğiyle ilgili tartışmaları ile kendisini iyileştirici olarak sunma çabaları da çok karmaşıktı.

Bay northam soru sorarken sakindi ... ... ama bağnaz ya da onursuz olduğu fikrinden dolayı çok rahatsızdı. Virginia kırsal DOĞU SAHİL yerli, Vali o 1970'lerde entegre devlet okullarına gittiğini kaydetti, birçok zengin beyaz çocukların ayrılık Akademileri kaçmak bir zaman, ve kendisine “onur adam” dediği, V. M. I. onur Mahkemesi onun liderlik çağırıyor.

“Bu hayatımda benim için en anlamlı şey,” Bay Northam dedi. “Gerçeği söylüyorum. Bugün doğruyu söylüyorum.”

Richmond'daki Başkent dışındaki göstericiler, VA. Virginia Demokrat liderlerinin çoğu özel olarak Bay northam'ın ... ... devlet başkentindeki neredeyse tüm müttefiklerinden ... ... destek aldığı için vazgeçmekten başka seçeneği olmadığını söyledi.
kredi
Steve Helber/Associated Press


Görüntü

Richmond'daki Başkent dışındaki göstericiler, VA. Virginia Demokrat liderlerinin çoğu özel olarak Bay northam'ın ... ... devlet başkentindeki neredeyse tüm müttefiklerinden ... ... destek aldığı için vazgeçmekten başka seçeneği olmadığını söyledi.krediSteve Helber/Associated Press
Cuma gecesi oturup fotoğrafa yakından bakma şansı olduğunu ve sınıf arkadaşlarının ona yıllıkta diğer sayfalarda fotoğraf karıştırmaları olduğunu anlattığını söyledi. Yıllığın bir kopyasını almadığını ve daha önce hiç görmediğini söyledi.

Ama şimdi o devlet Capitol neredeyse tüm müttefikleri desteği kaybetti - hem ev hem de Senato Demokrat Meclisi onu bırakmak için çağırdı — Bay Northam ne kadar sürecek belli değil. O ve devlete iş bulma zor bir zaman olacak ayrıca devlet yasama tüm 140 koltuk bu sonbaharda oy ve Demokratlar sadece iki oda kontrol altına almak için yarışların bir avuç kazanmak gerekir verilen çok önemli olan kampanya katkıları, yetiştirme zorlukları karşı karşıya kalacaklar.

Ayrıca, Bay northam onu rahatlatmak için bir ulusal parti karşı karşıya.

Trump döneminde Demokratlar ırk ve cinsiyet içeren kötüye doğru kendi saflarında sıfır tolerans bir tür kabul etmişlerdir. Cumhuriyetçiler, Washington'daki Demokrat liderlerin ... ... ikiyüzlülüğe karşı suçlamaları konusunda ... ... istekliyken ... ... Bay Trump ile bağlantılı oldukları ... ... yanlış şeyleri polise saldırmaya çalıştılar. Onlar Minnesota eski Senatör Al Franken ve Nevada eski Temsilcisi Ruben kihuen gibi milletvekilleri dışarı itti, her ikisi de cinsel taciz Suçlandılar.

2020 Demokrat başkanlık birincil yarışı devam ederken, Bay Northam üzerinde baskı daha da yoğun olmuştur: Partinin Beyaz Saray hopefuls Cuma gecesi istifa onu çağıran ilk yetkililerden bazıları, Cumartesi günü uzattı talepleri bir dizi başlıyor.

Bay northam'ın istifa çağrıları da Vali hem uzun zamandır müttefikleri Richmond Belediye Başkanı Levar Stoney ve Eski gov Terry Mcaulleife gibi devlet demokratları geldi. Günün sonunda, Bay northam kendi personeli ve Rev. Kelvin F. Jones gibi uzun zamandır arkadaşları dışında kalan birkaç kamu müttefiki vardı, vaftiz Kilisesi Bay Northham Doğu kıyısında iken katıldı Afrikalı-Amerikalı.

” Biz yaptıklarını algılanan bir seçim için birinin hayatını yok edemez, " Bay Jones, Vali ile birlikte Cumartesi günü richmond'a gitti ve o resimdeki Bay northam olduğunu düşünmüyordu dedi.

Virginia anayasa ofisteki malfeance, yolsuzluk, görev ihmal veya diğer yüksek suç veya misdemeanor ihmal ile Commonwealth karşı hakaret " için valilerin cezasını sağlar."Bay northam ofiste kalmayı seçerse ve milletvekilleri sonuçta onun temyiz aramak, Temsilciler Meclisi Bu Konuyu dikkate ilk yasama odası olurdu ” Senato sonraki herhangi bir davayı yürütecek ... ... ve Bay Northam'ın iktidarı elinde tutup tutmadığını belirleyecektir.

Valinin gece siyasi patlama muhafazakar Web sitesi büyük Lig siyaset Cuma günü Yıllığı bir fotoğraf yayınladı başladı başladı. Vali, özür dileyerek, fotoğrafta olduğunu itiraf etti ama giydiği hangi kostüm söylemedi, ve onun “bekarlar beni onların Valisi olmak için seçtiler bekledikleri kadar yaşamak için mutlak bağlılık teklif etti.”

Patrick howley, büyük Lig siyaset, Breitbart news <brb>eski çalışanları tarafından kurulan bir web sitesi Editörü, NPR programı “her şey” bir vatandaş düdük-üfleyici “yayın Yıllığı sayfası görüntü göndermişti kabul Cumartesi söyledi. Bay howley, Bay Northam'ın aslında fotoğrafta olduğunu ... ... nasıl Doğruladığını söylemeyi reddetti.”
2007 yılında Eyalet Senatosuna seçildikten sonra politikaya giren düşük anahtar bir pediatrik nörolog Bay northam geçen yıl iki taraflı destekle Medicaid genişleme aracılığıyla itmek başardı. Ve geçen yılın sonlarında, o duyurdu en önemli ekonomik kalkınma başarıları son Virginia tarihinin <Wbr>Amazon Arlington yeni bir merkez ekleyerek duyurdu.
Bay northam o kürtaj hakları hakkında yenilenmiş bir tartışmada karışık hale geldi, Cuma günü fotoğraf çekilirken yıl kitabı bile önce ayrı bir siyasi ateş fırtınasının merkezinde idi. Cumhuriyetçiler, Bay northam'ın infantikit için ... ... etkili bir şekilde ortaya çıktığını öne süren ... ... son dönem kürtajlarla ilgili bir teklifle ilgili bir röportajda yaptığı yorumlara el koydular. Vali ve müttefikleri bu iddialara şiddetle itiraz ettiler.

Başkan Trump Cumartesi günü Bay Northam'ın Yıllığı fotoğrafı ve kürtaj ile ilgili son sözleri tersine çevirmek çağıran bir Twitter mesajı ile her iki konularda tartılır “affedilemez.”

Yıllık fotoğraf tartışması, ırkın, kölelik tarihinin ve ayrımcılığın 20.yüzyıl kucaklaşmasının ötesine geçmek için mücadele etmeye devam eden ... ... Virginia ' ya dönüşmesi için ... ... son acıydı.

Malikanenin dışında, heykellerin ayrılıkçı ve sivil haklar kahramanlarının ... ... Jefferson tarafından tasarlanan capitol'un yanında durduğu ... ... heykellerin sadece bakırköy adak kurban meraktan ibaret olduğunu söyleyen onlookers.

“Bu bizim hakkımızda ne diyor?"Michael Farrell dedi, Bay Northam kampanyasına bağışladığını söyledi Richmond doktor ’ “Rahatsız edici. O kadar da değil.”