7 Şubat 2019 Perşembe

Sarıyer Adak Kurban

Bay Northam Teğmen Vali oldu ve Bay Fairfax, sarıyer adak kurban neredeyse bilinmeyen bir ilk kez aday, neredeyse Başsavcı için birincil bir üzgün kazandı. Devlette demokratik bir stratejist olan Ben Tribbett,” 2013'te çok sıcak bir ilişki yaşadılar " dedi.

Dört yıl sonra, Bay Northam Vali ve Bay Fairfax için Teğmen Vali için koşarken, en azından başlangıçta hala eldivenli bir ikiliydi. O sırada, Bay Northam'a bir yardım, Bay Fairfax'a birincil meydan okuyucu olan Susan Platt'ı aradı ve onu bırakmaya çağırdı, Bayan Platt bir röportajda söyledi. Bayan Platt'a göre, bir kadın demokratik bir birincil Afrikalı-Amerikalıyı yenemezdi.

Virginia'da Vali ve Teğmen Vali adayları, bir bilet yerine ayrı ayrı koşuyorlar ve 2017 yarışı geliştikçe, Virginia'da geniş deneyime sahip üç demokratik danışmana göre erkekler arasında geliştiler.

Bay Northam'ın kampanyası, Bay Fairfax'ı bir kampanya literatüründen çıkardığında, 2017 seçimlerinden hemen önce gerginlikler ortaya çıktı.

Bay Fairfax'ın destekçileri, pilotları dağıtan ve Bay avcılar adak kurban Fairfax'ı desteklemeyen bir iş birliği tarafından talep edilen ihmalde ince ırkçılık gördü.

İnsanlar yakın Northam kampanya vardı özel olarak öfkeli Bay Fairfax gitti kamuoyu ile eleştiri Bay Northam — o adlı bir “hata’ ile Northam takım — çok yakın oy yerine, sorunu çözme sessizce.

Virginia'daki Bay Northam'ı destekleyen demokratik operatörler, Bay Fairfax'ın eylemleri ile son 48 saat içinde, kendisine karşı cinsel suistimal suçlamasıyla ilgili diğer Demokratlara işaret ettiği zaman, tıpkı commonwealth'in üst ofisine yükselebileceği gibi bir bağlantı çizdi.

Bay Fairfax ilk olarak, Bay Northam'ın Cumartesi istanbul adak kurban gününden beri konuşmadığı ya da valinin müttefiklerinin sorumlu olabileceğini ima etti. Bay Fairfax daha sonra bu iddialardan geri adım attı ve şüphelerini 2021'de Vali demokratik adaylığı için potansiyel bir rakip olan Richmond'dan Belediye Başkanı Levar Stoney'e doğru kaydırdı.

(Bay Stoney, Bay Fairfax hakkındaki iddiaları yaymada herhangi bir rol reddetti ve Pazartesi gecesi erkekler arasındaki açık hava çağrısı iyi gitmedi. Bay Stoney'e ve Bay Fairfax'a yakın birine göre çağrı için mevcut olan Teğmen Vali, konuşma ısındığında Belediye Başkanına asıldı.)

Şimdi yüksek rütbeli Demokratlar arasındaki güvensizlik Taraf Devlet: 1980 ve 1990'ların başında böyle bir hakimiyet yaşandığı son dönem hatırlamaya başlıyor. Ulusal özlemleri ile ılımlı bir çift, Charles S. Robb ve L. Douglas Wilder, acı çatıştı ve partinin iki eski valiler sadık olanlar arasında ikiye bölündü.

Ama ne Bay Robb ne de Bay Wilder, Bay Northam kadar politik olarak yaralandı ya da Bay Fairfax kadar savunmasız değildi.

Bay Northam, Cumartesi günü, “bu fotoğrafta yaptığım gibi görünmeye karar verdiğim için” özür diledikten bir gün sonra, fotoğrafta görünmeyi reddetmek için bir konferans düzenledi.

Virginia Demokratları, iki erkeğin devlet partisinin baş Başkanı olarak fon toplama görevlerini yerine getirememesi durumunda, olasılıklara hazırlanıyor; bahçelievler adak kurban üst düzey yetkililer, Senatör Tim Kaine ve eski hükümet Terry Mcauliffe'e, konuşmaları bilen bir Demokrata göre, boşluğu doldurmak için adım atmaları gerektiğini söylüyor.

Bu arada, Richmond, Bay Northam ve Bay Fairfax arasında ne zaman ya da ne zaman bir voleybol olabileceğini merak etmeye bırakıldı, bağlarını ve partilerinin umutlarını daha da kötüleştirdi.

Devlet Demokrat Parti Başkanı Susan Swecker,” saygılı bir ortaklık ve birbirlerine karşı yüksek bir saygı duyuyorlardı " dedi. “Partimize bu kadar büyük yapan da bu, farklı. Ve bunu bu kadar üzen de bu.”