6 Şubat 2019 Çarşamba

Okmeydanı adak kurban

Yılda bir gece, birliğin adresi sırasında okmeydanı adak kurban savaştaki yakınlığını bir kenara bırakarak ... ... 90 dakika boyunca ulusal bir dinleyiciye ... ... ayak uydurmak için bir araya geldi.

” Bu akşam ortaya koyacağım gündem bir Cumhuriyetçi gündem veya Demokrat gündemi değil, " Bay Trump Salı günü geleneksel Cumhurbaşkanlığı notu üzerine konuşma açılış söyledi “ “Amerikan halkının gündemidir.”

Birkaç saat önce, özel olarak uzun süre kalmayan ağ bağlantılarıyla özel bir öğle yemeğinde ... ... Bay Trump, Demokrat lider senatör Chuck schumer'ı çağırdı ... ... eski başkan yardımcısı Joseph Biden Jr. 'I “aptal” olarak tanımladı ... ... Senatör John McCain' a Söküldü ... ... ve Senatör Elizabeth Warren ' i “Pocahontas” olarak nitelendirdi.”
Konuşmanın kendisi, vatansever bir dil ile gömülü ve güven verici bir ton teslim, iki ruh — çekişmeli ve uzlaşma arasında — belirsiz 2019 öncesinde bir kavşakta bir başkan yansıtan.

İşte dört bilet.

Ulusal bir acil durum yok. Henüz.
Bay Trump, bir aydan fazla bir süredir avcılar adak kurban Kongresi'ni aşmak için ... ... Meksika ile Güney sınırında acil bir durum başlatmakla tehdit etti.bu da ona sınır duvarı için ... ... 5.7 milyar dolar vermeyi reddetti.

Ama bu hafta kadar değildi Senato Cumhuriyetçiler-birçoğu şiddetle yasama prorogatif tramples gerekçesiyle fikir karşı — açıkça bir duvar için diğer projelerden finansman diverting, ulusal bir acil durum adına, bir nonstarter olduğunu belirtti.

Şimdilik, Bay Trump isteklerine kulak verdi. Acil durum bildirisi, sınır güvenliğini artırmak için ... ... onun gündeminde değildi.

Önemli ölçüde politik bir kendini koruma hareketiydi.

Başkentte düzenlenen Haftalık Cumhuriyetçi Senato yemeğinde ... ... Bay Trump'un konuşmasından birkaç saat önce ... ... Güney dakota'daki Senatör John Thune ... ... Başkan'ın acil durum güçleri ... ... çağırma olasılığı hakkında soru soruldu. Sayın  yenibosna adak kurban thune o çok Cumhuriyetçiler karşı olduğu için Başkan kendi kendi parti ile bir çatışma önlemek olacağına inandığını söyleyerek yanıtladı — ve hareket karşı bir önlem geçmek için sadece dört Cumhuriyetçi Defections alır.

Editors’ Picks

Can a Church Founded in 1677 Survive the 21st Century?

Frida Kahlo bir ressamdı, bir marka yapımcıydı, bir kurtulandı. Ve Çok Daha Fazlası.

Lorena Bobbitt hikayesini biliyorsun. Ama hepsini değil.
Bay Trump doğru olanı yapar, öngördü, çünkü “tek yapmanız gereken dört kişiye kadar saymak,” Bay thune quipped, katılımcılara göre.

Çeviri: şubat. 5, 2019
Bay Trump, davranışları hakkındaki soruşturmaların ... ... ulusal güvenlik için bir tehdit oluşturduğunu öne sürdü.
Bay Trump bu gece Amerikan politikasında yeni bir fırsat yaratmak için ... ... en iyi şekilde çalışmaya başladı.”

Ve o AIDS ortadan kaldırmak için yeni finansman, çocukluk kanserlerini azaltmak için bir kampanya ve henüz ülkenin “çökmekte altyapı düzeltmek için denemek için başka bir taahhüt de dahil olmak üzere demokratlar arasında yaygın popülerlik zevk popüler girişimler, çeşitli için destek dile getirdi.”

Sonra, adrese yaklaşık 15 dakika içinde, Bay istanbul adak kurban bilincinde önde gelen bir konu üzerine vurdu — onun davranış içine Kongre soruşturmaları vahim tehdit.

İlk olarak, o “gülünç partizan soruşturmalar” önlemek için evde yeni demokratik çoğunluk için bir savunmanın ne olduğunu teklif ve ona karşı “intikam” aramak için değil düşmanlarını uyardı.

Sonra arkasında oturan kadın için en büyük tehdit geldi, konuşmacı Nancy Pelosi: “barış ve mevzuat olacaksa, savaş ve soruşturma olamaz. Bu şekilde olmuyor!” dedi.

“Biz yurt dışında düşmanlarımızı yenmek için evde bir araya olmalıdır,” dedi.

Bölünmüş cumhuriyetçileri birleştirmeye çalıştı.
Zaten bölünmüş bir Kongre karşı karşıya, Bay Trump Suriye'den asker çekme kararı ve sınır duvarı için taleplerini nedeniyle son günlerde kendi Partisi üyeleri tarafından rebuded olmuştur.

Buna karşılık, o kürtaj ve sosyalizme karşı kavgalar — on yıllardır bölünmüş muhafazakarlar miting için kullanılan iki konu çağrısında bulundu.

Lisa ler'la Politikaya gir.
Politikamızı yeniden şekillendiren insanlar hakkında bir spot ışığı. Ülkenin dört bir yanındaki seçmenlerle bir konuşma. Ve sonsuz haber döngüsü boyunca size gerçekten bilmeniz gereken şeyi anlatan bir yol gösterici el.

KAYDOLMAK
“Bir annenin bebeğini tutan güzel görüntüsünün, milletimizin son günlerde gördüklerinden daha büyük bir karşıtlığı olamaz.” diyerek, New York ve virginia'daki Demokratların kürtaj hakları üzerindeki kısıtlamaları Gevşetmeye yönelik çabalarına atıfta bulundu.

Son günlerde, Capitol Hill Cumhuriyetçiler varlıklı vergi artırmak için, New York birinci sınıf Temsilcisi İskenderiye Ocasio-Cortez de dahil olmak üzere Demokratlar tarafından planları vurgulamak için onları çağıran konuşan noktaları dolaşan olmuştur.

“Burada, ABD'de, ülkemizde sosyalizmi kabul etmek için yeni çağrılar ile paniğe kapıldık,” Bay Trump dedi. “Amerika özgürlük ve bağımsızlık üzerine kurulmuştu — hükümet baskısı, hakimiyet ve kontrol değil.”

Kadın meseleleriyle ilgili kayıtlarını savundu.
Bay Trump, kendi başlarına yönettiği bir evde eşi görülmemiş güçlerinin görsel bir göstergesi olarak, beyaz giyen demokratik kadınların işgal ettiği koltukların sıralaması karşısında, kadınlar adına ekonomik başarılarını sıralamak için birkaç dakika ayırdı.

“Kimse geçen yıl yeni oluşturulan işlerin yüzde bayrampaşa adak kurban doldurdu kadınlardan, bizim gelişen ekonomiden daha fazla yararlanan olmamıştır,” Bay Trump, gerçekten koridorun her iki tarafındaki kadınlardan uyandırdı Gök gürültüsü alkışlar tarafından şaşırmış gibiydi dedi.

“Bunu yapmaman gerekiyordu,” <br>2018<br>kongreye 117 kadın rekor kırarak seçim övgü gitti başkan dedi.
Bu da kalpli bir yumurtlama yaptı. Ama çok yolu var.

Son anketler kadınların büyük çoğunluğunun performansını onaylamadığını gösterdi.
Daha fazlasını ister misin? Salı günü yayınlanan güncellemeler için okumaya devam edin.
Başkan Trump, başkentte sendika devletini teslim ediyor.
kredi
Doug Mills/New York Times


Görüntü
Başkan Trump, başkentte sendika devletini teslim ediyor.krediDoug Mills/New York Times
Başkan Trump göçe geçerken, partizan gerginliği yükseldi.
Kongre'nin sınır güvenlik paketini geçmesi ve başka bir hükümetin kapatılmasını engellemek için 10 gün kala Bay Trump, imza kampanyası önerisi için davanın önemli bir bölümünü görevlendirdi: Güney sınırında bir duvar.

“Bu akıllı, stratejik, görmek-çelik bariyer yoluyla — sadece basit bir beton duvar değil,” diye ekledi, “basitçe koymak, duvarlar çalışma ve duvarlar hayat kurtarmak.

Ama Bay Trump hükümeti tam olarak finanse etmek için zaman dilimi kaldırdı, Demokratlar ve Cumhuriyetçiler alkışlamaya devam etti.

Minnesota'daki Demokrat Temsilcisi İlhan Omar adak kurban başını ellerine gömdü. O ABD'ye doğru yürüyen caravanlar hakkında tanıdık konuşma noktaları bir lithane ayrıntılı olarak olarak, bir iki memeler tarafından birbirlerine bakıyordu, kafalarını sallayarak, homurdanmalar, uğultulu bir yuvarlak vardı.

[Trump bir sınır duvarı istiyor. İşte yerimiz.]

Temsilcisi Veronica Escobar, Teksas Demokrat, kim ilçe El Paso çoğunu içeren, Bay Trump onu bölge ve suç düşüş başvurduğu sonra Gözle kızgın. Duvardan önce ve duvardan sonra güvenli olduğu ortaya çıktı.