22 Şubat 2019 Cuma

Avcılar Adak Kurban

WASHİNGTON-Başkan Trump Salı günü yaptığı açıklamada, altınşehir adak kurban Kuzey Kore'nin lideri Kim Jong-un ile, bu ayın sonunda Vietnam'da, ikinci nükleer zirve toplantısı için nötr bir konum olarak seçilen bir ülke değil, aynı zamanda bol miktarda sembolik öneme sahip bir ülke ile oturacağını açıkladı.

Bay Trump, toplantının ilk Karşılaşmalarından bu yana geçen Haziran ayında Singapur'da durduğu diplomatik bir çabayı atlayacağını umuyor . Kuzey Kore o zamandan beri nükleer savaş başlıklarını veya balistik füzeleri test etmek gibi açık kışkırtıcı eylemlerden kaçınırken, atomik cephaneliğinin herhangi bir parçasından vazgeçmeyi henüz kabul etmedi.

” Ben Amerika Birleşik Devletleri başkanı seçildi olmasaydı, biz şu anda, benim görüşüme göre, Kuzey Kore ile büyük bir savaşta olurdu, " Bay Trump Salı gecesi sendika adresi onun Devlet söyledi. “Daha yapılacak çok iş kalır, ama Kim Jong-un ile ilişkim iyidir. Başkan Kim ve ben 27 Şubat ve 28'de Vietnam'da tekrar görüşeceğiz.”

Bay Trump New York Times ile geçen hafta bir röportajda yerini açıkladı, ancak yardımcıları güvenlik endişeleri gerekçe göstererek, hemen rapor edilmemesini istedi.

[Vietnam Amerika Birleşik Devletleri ile Kuzey Kore'nin ilişkileri için bir model sunuyor nasıl .]

Bay Trump, Asya-Pasifik Ekonomik İşbirliği Forumu'nun yıllık zirve toplantısına katıldığında 2017'de ilk kez Danang , Vietnam'ı ziyaret etti. Bay Kim ile yaptığı yaklaşan toplantı için site olarak, Vietnam Olası alegorik dersler bir çift sunuyor: bir yandan, bu bölgedeki ABD'nin son büyük savaş, çatışma yıkıcı maliyetlerinin bir hatırlatma ayarı altınşehir adak kurban oldu. Öte yandan, bir komünist rejimin uluslararası izolasyondan nasıl ortaya çıkabileceğini ve gelişen bir ekonomi inşa edebileceğini temsil eder.

Önümüzdeki toplantı, Kuzey Kore ile dış politikasının imza hedeflerinden biri olan olası bir anlaşma yapan Bay Trump için doludur. Singapur'dan sonra, Kuzey Kore nükleer anlaşmazlığının “ büyük ölçüde çözüldüğünü " iddia etti .“ Bay Kim ile olan yakın ilişkisinden düzenli olarak övünüyor — ” aşık olduk " dedi — ve Kuzey Kore diktatöründen aldığı dostça mektuplar hakkında ziyaretçileri yeniden canlandırıyor.

Yakınlaşma kanıtı olarak, Bay Trump düzenli olarak Kuzey Kore'nin üç Amerikan mahkumu serbest bıraktığını ve Kore Savaşında ölen 55 Amerikan askerinin kalıntıları olduğuna inanılanları geri gönderdiğini belirtiyor.

Ancak birçok uzman, Kuzey Kore'nin tecrübesizliğinden ve bir atılım arzusundan yararlanarak Bay Trump'ı birlikte çektiğini söyledi. Kendi istihbarat şefleri geçtiğimiz hafta Kongre'ye yaptığı açıklamada, Kuzey Kore'nin “ nükleer silahlarından ve üretim kabiliyetinden tamamen vazgeçmesi pek olası değil” dedi.

Bay Trump,” istihbarat şefinin düşündüğü şey bu ve bunun da iyi bir ihtimal olduğunu düşünüyorum “dedi. "Ama biz bir anlaşma yapacak çok iyi bir şans da var. Sanırım o da neler yaşadığına bakmaktan bıkmış. Kuzey Kore'nin muazzam bir ekonomik behemoth olma şansı var. Dünyanın en büyük ekonomik ülkelerinden biri olma şansı var.”

Editörlerin Seçtikleri

’ Pompalama Komplosu': İşçiler Neden Göğüs Pompalarını Hapishaneye Kaçırdılar

’Sopranos ' dan bu yana en iyi 20 TV Draması

Klasik New Orleans yemeği olan Gumbo öldü. adak kurban Çok Yaşa Gumbo.
Bay Kim ile olan kişisel bağının ödeyebileceğini de sözlerine ekledi.

“Onu seviyorum. Onunla iyi geçiniyorum. Başkan, harika bir kimyamız var” dedi. “Bazı insanların gördüğü ve buna inanamadığı muazzam yazışmalar yaşadık. Tarihi olduğunu düşünüyorlar. Ve neler olacağını göreceğiz. Bu anlaşma yapacağımız anlamına gelmez. Ama kesinlikle bir anlaşma yapma şansımız olduğunu düşünüyorum.”