27 Şubat 2019 Çarşamba

Avcılar Adak Kurban

Savcı A. M. I. A. Ş kuşku bıraktı. Ulusal avcılar adak kurban Enquirer'ın sahibi, Bay Cohen için Bay Trump adına yaptığı çabalarda fiili bir kampanya vekil oldu.

Mahkeme gazetelerine göre, yayıncı, Ağustos 2015'te, Bay Trump ve Bay Cohen ve Bay Trump'ın kampanyasının “bir veya daha fazla” üyeleri ile yapılan görüşmeler sırasında kadınlarla yaptığı iddia edilen olaylarla ilgili zararlı hikayelere dikkat etmek için ilk önceliklerden aylar önce kabul etti.

Tabloid şirket “bu kadar satın alınabilir Ve onların yayın Kaçınılması bu hikayeleri tanımlamak için kabul etti,” savcıların bu tür Teşvik ve onu korurken, Bay Trump karşıtları vahşi geldi Enquirer, magazin skandal sayfası için Salı — ters bir rolü olduğunu söyledi.

Bu anlaşma, Ağustos 2016'da vurulan Bayan McDougal ile anlaşmaya yol açtı. Sadece bir araya geldi, savcılar, Bay Cohen A. M. I. ' ye söz verdikten sonra McDougal ödemesi için geri ödeneceğini söyledi.

Ancak savcılar ilk kez A. M. I.'nin Bayan Clifford ile yapılan düzenlemede yakından ilgilendiğini bildirdi. Tabloid, Bay Cohen'i McDougal sözleşmesini müzakere eden avukat Keith Davidson ile bağladı. Bay Davidson ayrıca Bayan Clifford'u bir müşteri olarak gördü ve daha sonra Bayan Clifford'un sessizliğine ilişkin anlaşmayı bozdu.

Savcılar, mahkeme gazetelerinde, Bay Cohen başlangıçta anlaşmayı sonuçlandırmadığında, şirketin baş içerik sorumlusu Dylan Howard'a muhtemel bir referans olan A. M. I.'de bir editör olduğunu söyledi-Bay Cohen'e Bayan Clifford'un hikayesini yayınlayacak başka bir medya şirketine satması riski olduğunu söyledi.

Bay Cohen'in, Bayan Clifford'u ödeyerek yasayı çiğnediğini kabul etmesi, kendisinin ve avukatlarının kendisine karşı yürüttüğü yasal ve tanıtım savaşından olağanüstü bir dönüş oldu. Bayan Clifford ve avukatı Michael Avenatti, Mayıs ayından bu yana Bay Cohen'i sosyal medyada alay ederek iddianamesini öngördü.

Bay Cohen'in avukatları, Bay Avenatti'yi “bir medya fırtınası fanning” ve “smearing” ile suçlayarak sık sık geri ateş etti.

Bay Avenatti, Salı günü yaptığı açıklamada,” bunu uzun zaman önce emirlerin idam edilmesinden önce tahmin ettim " dedi. "Biz son derece kindar hissediyorum.

Bay Cohen'in savunması , Nisan ayında F. B. I. ajanların arama emri ile silahlandırıldığı, ofisini, dairesini ve otel odasını bastığı, bir parçalayıcıdan kurtarılan kağıt parçaları ve bir dizi cep telefonu, iPad ve bilgisayarda bulunan milyonlarca elektronik dosya da dahil olmak üzere belgelerin raylarını çektiği uzun süredir devam eden bir soruşturma ile sonuçlandı.