11 Şubat 2019 Pazartesi

Gültepe Adak Kurban

WASHİNGTON-özel danışman Robert S. Mueller III, gültepe adak kurban Başkan Trump'ın kampanyası ve Rusya arasındaki olası aldatmacanın kanıtı hakkında ortaya çıkmanın birkaç ipucu, en kabartan biri geçen hafta bir Washington mahkeme salonunda neredeyse ortaya çıktı.

Yorum tarafından Bay Mueller kurşun savcılar, açıkladığı bir transkript bir kapalı duruşma, öneren özel danışman devam etmek için devam, en azından bir teori: o başlarken Rusya idi tedbirler için destek Bay Trump adaylığı, insanlar onun yörüngesinde olduğunu tartışırken fırsatlar için son bir anlaşmazlığı Rusya akınlar halinde Ukrayna ve muhtemelen verin Moskova relief ekonomik yaptırımlar uyguladı tarafından Amerika Birleşik Devletleri ve onun müttefikleri.

Bu teori sunulan neredeyse bir tarafa bırakıp, savcı, Andrew Weissmann, sırasında bir tartışma kişiler arasında Bay Trump eski kampanyası Başkanı Paul Manafort, uzun Rus ortağı Konstantin V. Kilimnik, kime bağlı müfettişler var, Rus istihbarat.

Transkript daha yakından bakmak, Perşembe günü yayımlanan, savcılar hevesle iki adam 2014 yılında Ukrayna ve Kırım ilhak Rusya'nın işgali takip çatışmayı sona erdirmek için bir plan hakkında vardı tartışmalara odaklanmış olduğunu göstermektedir. ABD'yi, saldırganlığı nedeniyle Moskova'yı cezalandırmak için dayatılan Amerikan liderliğindeki yaptırımları hafifletmek veya sona erdirmek için ikna etmek, Rus dış politikasının birincil hedefi olmuştur.

Bay Manafort ve Bay Kilimnik, ağır bir şekilde reddeden esenyurt adak kurban transkript'e göre, Ağustos ayı başlarında 2016'dan başlayarak Ukrayna için sözde bir barış planı hakkında defalarca bilgi verdi; Bay Manafort hala Bay Trump'ın kampanyasını yürütüyordu ve 2018'e devam ederken, Bay Manafort'un ülkedeki çalışmalarıyla ilgili bir sürü suçla özel danışmanın ofisi tarafından suçlanmasından aylar sonra. Savcılar, Bay Manafort'un bu görüşmeler ve Bay Kilimnik ile diğer etkileşimler hakkında onları yanılttığını iddia ediyor.

Mart 2014'te Kırım'da Ukrayna askeri üssünü koruyan Rus askerleri, Rusya topraklarını ilhak etti.
Kredi
Sergey Ponomarev için The New York Times


Görüntü
Mart 2014'te Kırım'da Ukrayna askeri üssünü koruyan Rus askerleri, Rusya topraklarını ilhak etti.KrediSergey Ponomarev için The New York Times
Bay Manafort'un iddia edilen Yalanlarının neden önemli olduğunu söylemek için Pazartesi günkü duruşmada yargıç tarafından bastırılan Bay Weissmann, soruşturmanın itilmesi hakkında geniş bir ipucu verdi.

Bay Weissmann,” bu, neler olduğunu düşündüğümüzün ve burada ne düşündüğümüzün daha büyük bir görünümüne gider " dedi. "Bu, sanırım, özel danışmanın bürosunun araştırdığı şeyin kalbine gidiyor.”

Bay Weissmann ayrıntı vermedi. Duruşmanın amacı, Bay Manafort'un savcıları Bay Kilimnik ve diğer konularda yanıltarak savunma anlaşmasını ihlal edip etmediğini dar belirlemekti. Bay Kilimnik oldu ücret geçen Haziran ile komplo ile Bay Manafort için adalete engel olma çalıştığın şekil hesaplarının muhtemel tanıkların Bay Manafort davası.

Ama Bay Weissmann - şifreli yorum öneren özel Danışmanı soruşturma — Bay Trump vardır aranan kapatmak gibi bir cadı AVI ve oyunculuk Başsavcı, Matthew G. Whitaker, söyledi olacaktır sarmak yakında — hala takip merkezi soru olsun orada bir çeşit anlaşma arasında Rusya ve Trump kampanya.

Editörlerin Seçtikleri

Cinayet İşledi. Sonra elit bir hukuk Fakültesinden mezun oldu. Onu avukatınız olarak işe alır mısınız?

Julia Cameron Sabahını yapmanı istiyor.

Autobahn'a hız sınırı mı dayatıyorsun? O Kadar Hızlı Değil, Birçok Alman Diyor
Bugüne kadar, özel danışman tarafından kovuşturmalar bu soruyu süpürdü. Rusya'nın hack, sızıntı ve sosyal medya manipülasyonunu attılar, çoğu Bay Trump lehine. Başkan'ın ilk Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael T. Flynn de dahil olmak üzere, Rus Büyükelçisi ile yaptırımlar hakkındaki tartışmaları hakkında Fbı'ı yanılttığını itiraf eden yalan söylemekle birden fazla Trump Yardımcısı suçladılar.

Bay Trump, uzun zamandır arkadaşı Roger J. Stone Jr. zanlı geçen ay ücretleri yatan Kongresi hakkında onun çabaları için temas WikiLeaks, yayınladığı on binlerce Demokratik e-postalar tarafından çalınan Ruslar.