9 Mart 2019 Cumartesi

Avcılar Adak Kurban

Rakipler, özellikle daha geniş Hudson Yards alanı istanbul adak kurban  içinde geliştiriciler için uzun ve kazançlı bir emlak vergisi molası üzerinde duruldu. Şimdiye kadar, bu vergi molasının maliyeti, yeni okulun son analizine göre 1 milyar doları aştı.

Gemi, her yıl şehir ekonomisine 19 milyar dolar eklediği tahmin edilen Hudson Yards gelişiminin tırmanabilir heykel merkezidir.Kredi Stephanie Keith / Getty Images
Hudson Yard gelecekteki özellikleri de yüzde 40 indirim kadar olabilir ve yaklaşık 20 yıl sürebilir vergi molası, yararlanabilirsiniz. Rakipler, bu teşviklerin kaçınılmaz olarak New York gibi bir şehirde gelir eşitsizliğini arttırdığını söyledi.

New York'ta New York şehir işleri Merkezi'nde ekonomik ve mali politikalar Direktörü James Parrott,” hala milyarder geliştiricileri ve New York'ta sıradan insanlara fayda sağlamayan yüksek katlı ticari ve konut gelişimini zenginleştiren bir gelişime vergi molaları veriyoruz " dedi.

Başka teşvikler de var.

2018'in yönetimi altında 5.98 trilyon dolar ile sona eren avcılar adak kurban dünyanın en büyük para yöneticisi BlackRock, Hudson Yards'da 700 iş ekliyorsa, devlet vergi kredilerinde 25 milyon dolar elde edebilir. L'Oreal ABD, aynı isteğe bağlı vergi kredisi için 5.5 milyon dolar karşılığında, WarnerMedia ise 14 milyon dolar alabilir.

Hatta Belediye Başkanı Bill de Blasio, Hudson Yards projesinin bir destekçisi, şimdi emlak vergisi molaları hakkında bazı şüpheleri ifade ediyor. Bay de Blasio, Amazon anlaşmasının bir destekçisi olmuştu, ancak şirket çekildiğinden beri , kimlik bilgilerini progressives ile sağlamlaştırmak istediği gibi, aniden sesi değiştirdi.

Bay de Blasio, metro ve park harcamalarının geniş faydalara sahip olduğunu ancak şunları ekledi: "önceki yönetim gibi isteğe bağlı teşvikler sağlamaktan uzaklaştık. Devlet ve yerel ekonomik kalkınma programlarının yeniden değerlendirilmesi ve güncellenmesi gerektiğine inanıyorum.”

Hudson, 11 Eylül sonrası gurur ve ekonomik belirsizlik anında kurban kesim yeri filizlendi ve Belediye Başkanı Michael R. Bloomberg, Hudson Nehri rıhtımları meşgul olduğunda inşa edilen tuğla depoları, fabrikalar ve kiraların inatçı bir koleksiyonunu içeren bir mahalleyi geri almaya yemin etti. Ortada çirkin bir demiryolu avlusu vardı.