31 Mart 2019 Pazar

Sefaköy Adak Kurban

Aylardır, federal yetkililer bu baharın rekor kırması başakşehir adak kurban muhtemel olduğunu biliyordu, ancak şimdi sayıların ne kadar büyük olacağı belli oluyor. Endişeler zaten beş yıl önce sayıları cüce ve Orta Amerika'dan ilk göçmen ailelerin gelmesi Güney sınırı boyunca göç doğasını dönüştürdü 2014, bahar o yankı.

“Mevcut dalgalanma tamamen öngörülebilir ve Trump yönetimi buna hazırlanmamayı seçti. Bunun yerine, tamamen etkisiz olan sert caydırıcılık önlemlerinden oluşan bir Sal başlattı” dedi.

O ve diğer eleştirmenler yönetim göçmenleri vazgeçirmek için önlemler üzerinde duruldu söyledi, sınır istasyonlarında girişlerini kısıtlayan ve davaları işlenirken Meksika'da beklemek bazı sığınma başvuru gerektiren dahil, yerine insancıl sınır alımı tesisleri planlama ve   göçler sürüyor Orta Amerika'da şiddet ve yoksulluğu azaltmak için ciddi çalışma.

Akını ön saflarda her Devlet Kurumu gergin, acente çapraz sonra göçmenler karşılaşma olan Sınır Devriyesi, memur normalde gözaltı ya da yanı sıra Sağlık ve İnsan eyüp adak kurban Hizmetleri Departmanı, sınır ötesi aileleri olmadan gelen çocukların bakımı ile ücret serbest bırakmak için onları süreci olan Göçmenlik ve Gümrük muhafaza ediyor.

Dalgalanmaya tepki olarak, yüzlerce ajan, göçmenleri işlemek için uluslararası ticareti kolaylaştırdıkları giriş limanlarından yönlendiriliyor. Göç memurları, iç görevlerden sınıra yeniden konuşlandırılıyor ve Hükümet, göçmen çocukları alan barınaklarda kapasiteyi hızla genişletmeye çalışıyor.

İç Güvenlik Bakanlığı Sekreteri Kirstjen Nielsen, Cuma günü ajansın "kriz tepkisi çabası" kurduğunu söyledi.”

"Sistem serbest düşüşte. D. H. S., sınırlarımızı da güvence altına alırken artan insani felakete cevap vermek için mümkün olan her şeyi yapıyor, ancak zirve kapasitesine ulaştık ve şimdi acil duruma cevap vermek için diğer görevlerden çekilmek zorunda kaldık" dedi”

Editörlerin Seçtikleri
Fransız çok fazla şarap hakkında bir sağlık sefaköy adak kurban uyarısı için bir bardak yükseltmek
71'de hiç acı ya da endişe Hissetmedi. Şimdi Bilim Adamları Nedenini Biliyor.
Gucci bir ayakkabı yapar ve Keen son Kahkaha alır
Başkan Trump, Cuma günü Meksika'yı ve birkaç Orta Amerika ülkesini göçü durdurmadığı için eleştirdikten bir gün sonra gelecek hafta Güney sınırını kapatmakla tehdit etti.