14 Mart 2019 Perşembe

Bağcılar Adak Kurban

Bay Trump, beyaz Saray'daki gazetecilere yaptığı açıklamada,” bağcılar adak kurban Amerikan halkının ve tüm insanların güvenliği en büyük endişemiz " dedi.

Etiyopya Havayolları uçuş 302 kazasında kalkıştan sadece birkaç dakika sonra gerçekleşti ve gemide tüm 157 kişiyi öldürdü jetliner, bir 737 Max 8. Koşullar, Endonezyalı bir taşıyıcı olan Lion Air tarafından işletilen 737 Max 8'in 189 kişiyi çöktüğü ve öldürdüğü bir Ekim kazası yankılandı.

Kanada'nın Ulaştırma Bakanı Marc Garneau, kalkışta Etiyopya jetinin dikey yolu hakkındaki verilerin ve aslan hava kazasından karşılaştırılabilir verilerin benzer “dikey dalgalanmalar” ve “salınımlar " olduğunu söyledi."Saat sonra, F. A. A. ayrıca kararının soruşturmadan sonra geldiğini söyledi" uçakların kalkıştan hemen sonra yapılandırmasıyla ilgili enkazdan yeni bilgiler geliştirdi.”

“Birlikte uçağın uçuş yolu uydu tabanlı izleme yeni siyer rafine verilerle,” FAA, " dedi, bilgilerin daha iyi anlaşılması ve ele alınması gereken iki olayın ortak bir neden olasılığı daha fazla araştırma garanti Etiyopyalı ve Endonezyalı çöker “arasındaki benzerlik belirtti almış.”

F. A. a.'nin oyunculuk yöneticisi Daniel K. Elwell,” bu kaza meydana geldiğinden beri, harekete geçmeye destek verene kadar harekete geçmeyeceğimize karar verdik " dedi. “Bu veriler bugün birleşti ve biz aradık.”

Editörlerin Seçtikleri

Amy Schumer ne düşündüğünüzü umursamıyor (bu kadar)

Oops! Ünlü Times arşivinden klasik kitapların değerlendirmeleri Scathing

Kocana beni yalnız bırakmasını söyle’
Daha önce, Etiyopya Havayolları, Pazar günkü uçuşta istanbul adak kurban iki pilottan birinin, Uçak çöktükten birkaç dakika önce hava trafik kontrol cihazlarına “uçuş kontrol sorunları” bildirdiğini ve kontrol cihazlarına Addis Ababa'daki Bole Uluslararası Havaalanı'na geri dönmek istediğini söyledi. Pilot bunu yapmak için temizlendi, kokpit ile temas kaybolmadan üç dakika önce, havayolu sözcüsü Çarşamba günü söyledi.