5 Mart 2019 Salı

Çoban Kavurma

Bay trump'a karşı yargı kararlarının telaşını tahmin edenler çoban kavurma arasında, muhafazakar bir avukat olan George T. Conway III ve Başkanın Danışmanı Kellyanne Conway'in kocası vardı. Bay Trump'ın vokal eleştirmeni olan Bay Conway, Twitter'da "kaybedeceğini biliyorsa," diye yazdı.o zaman korumak için yemin ettiği anayasayı ve yasaları ihlal ettiğini biliyor.”

House Judiciary Committee, Cuma günü Cumhurbaşkanının acil iddiasını araştıracağını ve House Democrats'ın bunu engellemek için mevzuatı tanıtmayı planladığını açıkladı. Bu önlem, Deklarasyonu eleştiren yarım düzine Cumhuriyetçi senatörün oylarını kazanırsa, Bay Trump'ın Başkanlığının ilk vetosunu çıkarmaya zorlaması durumunda her iki Kongre evini de geçebilir.

Beyaz Saray yetkililerine göre acil durum beyanı, altınşehir adak kurban Cumhurbaşkanının askeri inşaat projelerinden duvara 3,6 milyar dolar aktarmasını sağlıyor. Bay Trump ayrıca counternarcotics programlarından 2,5 milyar dolar ve bir hazine Departmanı varlık forfeiture fonundan 600 milyon dolar kazanmak için daha geleneksel başkanlık takdirini kullanacak.

Perşembe gecesi geçirilen harcama paketinde eskrim için izin verilen 1.375 milyar dolar ile birlikte, Bay Trump, başarısız bir şekilde Kongre'den talep ettiği 5,7 milyar dolardan önemli ölçüde daha fazla engel için yaklaşık 8 milyar dolara sahip olacaktı.

Lisa Lerer ile siyasete kaydolun
Politikamızı yeniden şekillendiren insanlar üzerinde bir spot ışığı. Ülke genelinde seçmenlerle bir konuşma. Ve sonsuz haber döngüsü boyunca yol gösterici bir el, gerçekten Bilmeniz Gerekenler söylüyorum.

KAYDOLMAK
Başkan, Teksas'tan veya Porto Riko'dan kasırga avcılar adak kurban kabartma parasına dokunmamayı seçti, Cumhuriyetçilerden öfkeli şikayetler yaratan bir fikir. Ama o askeri inşaat para yönlendirme baz konut, okullar ve spor salonları gibi asker yararlanan projeleri geciktirmek olacağını Hiçbir endişe dile getirdi. ” Benim için çok önemli gelmedi " dedi.