21 Mart 2019 Perşembe

Küçükçekmece Adak Kurban

Boeing'in isteğe bağlı güvenlik özellikleri, avcılar adak kurban kısmen pilotların hatalı okumaları tespit etmelerine yardımcı olabilirdi. İsteğe bağlı yükseltmelerden biri, saldırı göstergesinin açısı, iki sensörün okumalarını görüntüler. Bu sensörler birbirleriyle oran ise diğer, bir LED ışık olarak adlandırılan, aktive edilir.

Boeing yakında MCAS yazılımını güncelleyecek ve aynı zamanda tüm yeni 737 Max uçaklarında en iyi ışık standardını yapacak , değişikliklere aşina olan bir kişiye göre, anonimlik koşuluyla konuştu çünkü kamuya açıklanmadı. Saldırı göstergesinin açısı, havayollarının satın alabileceği bir seçenek olarak kalacaktır.

Editörlerin Seçtikleri

Wall Street Metoo tarafından Yarasız. şimdiye kadar.

Amerika Birleşik Devletleri'nin baş adaleti olan 'Enigma'

’ Bir seferde bir gün ' ve neden Netflix arkadaşın değil
Hiçbir özellik Federal Havacılık İdaresi tarafından görevlendirilmedi. Tüm 737 Max jetleri topraklanmış.

Havacılık danışmanlığı Leeham'da bir analist olan bjorn Fehrm,” kritik durumdalar ve havayollarının kurulması için neredeyse hiçbir maliyeti yok " dedi. "Çünkü onlar için Boeing ücretleri. Ama güvenlik için hayati önem taşırlar.”

[Bir aslan hava 737 Max Ekim ayında beylikdüzü adak kurban çöktükten sonra, uçakla ilgili sorular ortaya çıktı.]

Bu haftanın başlarında, Boeing'in Genel Müdürü Dennis A. Muilenburg, şirketin 737 Max'i daha güvenli hale getirmek için çalıştığını söyledi.

” Herhangi bir kazayı takiben standart uygulamamızın bir parçası olarak, uçak tasarımımızı ve operasyonumuzu inceliyoruz ve uygun olduğunda, ürün güncellemelerini daha da iyileştirmek için " dedi.

İlgiyle abone olun
Catch up ve pazar teslim en önemli iş anlayışlar bu bülten ile önümüzdeki hafta için hazırlık.

KAYDOLMAK
Debris from Ethiopian Airlines Flight 302, which crashed on March 10. The angle of attack features could have alerted the pilots if a new software istanbul adak kurban system was malfunctioning.
Credit
Jemal Countess/Getty Images


Görüntü
Etiyopya Havayolları uçuş 302 enkaz, 10 Mart düştü. Saldırı özelliklerinin açısı, yeni bir yazılım sistemi arızalanırsa pilotları uyarabilirdi.Kredi Jemal Kontes / Getty Images
Eklenti özellikleri uçak üreticileri için büyük para yapımcıları olabilir.

2013 yılında, Boeing 737 Max 8'i piyasaya sürmeye başladığında, bir havayolu şirketi, San Francisco'daki bir uçak olan Jackson Square kağıthane adak kurban Aviation'ın raporuna göre, böyle dar gövde uçakları için çeşitli seçenekler üzerinde yaklaşık 800.000 $ila 2 milyon dolar harcamayı umuyordu. Bu, uçağın son fiyatının yaklaşık yüzde 5'i olacaktır.