29 Mart 2019 Cuma

Avcılar Adak Kurban

Araştırmacılar Purdue Pharma'da kapanırken, avcılar adak kurban opioid painkiller OxyContin üreticisi, on yıldan fazla bir süre önce, şirketin sahibi olan ailenin üyeleri, yüzlerce milyon doları iş dünyasından kendilerine offshore kuruluşlar aracılığıyla değiştirmeye başladı. New York Eyaleti Perşembe günü bir davada iddia etti.

Devlet Başsavcısı Letitia James tarafından düzenlenen bir basın toplantısında yayınlanan yasal şikayet, ağır bir şekilde yeniden düzenlendi. Buna rağmen, sistematik sahtekarlığı sadece Çuvallar tarafından değil, yüzbinlerce insanı öldüren kötüye kullanım salgınının ortasında endişe verici miktarda reçeteli ağrı kesici dağıtan bir grup büyük ama daha az bilinen şirket tarafından iddia eden çarpıcı ayrıntılar içeriyor ülke çapında.

Büyük ilaç dağıtıcıları — Kardinal sağlık, Mckesson ve Amerisource Bergen-aylık opioid Limitleri yaklaşırken eczaneleri uyardı, daha sonra Limitleri aşmak için siparişlerin zamanlamasını ve hacmini manipüle etmelerine yardımcı oldu, şikayet ücretlendirildi. bakırköy adak kurban Şikayet, bir distribütörün müşterilerinin “sürpriz” denetimlerini gerçekleştireceği nadir durumlarda, genellikle onları önceden uyaracağını söylüyor.

Son yirmi yılda, Hastalık Kontrol ve Önleme merkezlerine göre, ABD'de reçeteli opioidleri içeren aşırı dozlardan 200.000'den fazla kişi öldü. Eroin gibi yasadışı opioidleri içeren aşırı dozlardan yaklaşık 200.000 kişi daha öldü.

Dava, opioidler için reçetelerin 2000 ve 2011 yılları arasında ninefold arttığı New York eyaletinde, opioid ile ilgili ölümlerin 2013'ten bu yana iki kattan fazla olduğunu söyledi. Her gün dokuz New Yorklu ölüyor.


Eroin bağımlılığı açıkladı: opioidler beyin kaçırmak nasıl
Opioidler beyin kaçırmak nasıl bir göz, günaha ve hoşgörü nüks ve kurtarma.

Suffolk County'deki New York Eyalet yüksek Mahkemesinde açılan dava, sekiz Sacklers: Richard, Jonathan, Mortimer, Kathe, David, Beverly ve bağcılar adak kurban Theresa Sackler'ın yanı sıra Ilene Sackler Lefcourt. Purdue Pharma'dan, varlıkları davadan korumak için aile üyeleri tarafından tutulan özel veya denizaşırı hesaplara aktarıldığını iddia ettiği fonları geri çekmeyi amaçlamaktadır; Çuvalcıların transfer edilen varlıkları iade etmesini sipariş etmek; ve onları herhangi bir mülkün elden çıkarılmasını engellemek.