28 Mart 2019 Perşembe

Bağcılar Adak Kurban

Şimdi Avrupa liderleri Brexit kısa bir erteleme kabul etmiş, bağcılar adak kurban Avrupa Birliği'nden İngiltere'nin planlanan çekilme bilindiği gibi, sonra ne olur Başbakan Theresa May'in planının bir sürümü üzerine İngiliz Parlamentosu'nda bir başka oy? Kısa bir gecikme ve uçurum kenarı Brexit? Biraz daha uzun bir gecikme ve başbakan için bir zafer? Çok uzun bir gecikme ve Brexit'ten daha yumuşak bir gecikme? Bayan May'a güvenen bir oy daha mı? Bir ya da her iki büyük siyasi partiler içinde bir karışıklık? Erken seçimler mi? Başka bir referandum mu? Brexit Yok Mu?

Cevaplar: belki, belki, belki, belki, belki, belki, belki, belki ve belki. Daha nüanslı yanıtlar “muhtemelen” dan “muhtemelen değil "e kadar değişir, ancak” kimsenin bir ipucu yok “liberal bir yağmurlama ile" asla bilemezsin.”

Avrupa Birliği'nden ayrılma süreci, ekonomik bir felaket olabilecek İngiltere için ani, kaotik bir çıkışın hızla yaklaşmasına rağmen, kolay tahminlere meydan okumaya devam ediyor.

İşte Bayan May ve ulusunun kendilerini buldukları durum ve önümüzdeki Olası rotalar.

Sadece Brüksel'de ne oldu?
Perşembe günü Brüksel'deki Avrupa Birliği liderlerinin başakşehir adak kurban toplantısının belli bir sonucu Brexit'in 29 Mart'ta iki yıl önce belirlenen tarihte yürürlüğe girmeyeceğidir.

Bayan May Avrupa Birliği ile bir çekilme anlaşması müzakere, ancak Parlamento iki kez bu anlaşmayı reddetti, çok geniş marjları ile her zaman. Ve geçen hafta yerinde herhangi bir anlaşma yapmadan ayrılmaya karşı oy kullandı “ "anlaşma yok" veya "uçurum kenarı" senaryosu-ve Bayan May'a erteleme talebinde bulunmasını söyledi.

Yaklaşık iki yıl ısrar ettikten sonra Brexit 29 Mart'ta devam edecekti, Bayan May Haziran ayı sonuna kadar bir uzantı istedi ve talep etti.

Ancak Avrupa Birliği, İngiliz Parlamentosu'nun 12 Nisan'a kadar ne yapmak istediğine karar vermesi gerektiğini beyan ederek ona bu kadar zaman vermeyi reddetti.

Editörlerin Seçtikleri

İnsanlar çocuklarına yardım etmek için üniversite yetkililerine rüşvet vermezler. Kendilerine yardım etmek için yapıyorlar.

Nasıl 'çılgın eski kız arkadaşı' ve iş Arkadaşlarım bana bir Onursal bin yıl yaptı

'Köpek intihar Köprüsü': neden bu kadar çok Evcil Hayvan İskoç boğazına Sıçramaya devam ediyor?
Milletvekilleri bir şekilde Bayan May'ın anlaşmasını o avcılar adak kurban  zamana kadar onaylarsa, Çıkış Tarihi 22 Mayıs olur ve onlara ihtiyaç duyacağı tüm ek mevzuatı geçmek için zaman kazandırır.

Değilse, Avrupa liderleri İngiltere'nin seçimleri 12 Nisan'da uçurum kenar Brexit olacağını söyledi, hiç Brexit ya da çok daha uzun bir gecikme, muhtemelen iki yıl. Masada anlaşma olduğu gibi bu seçeneklerin her biri, Parlamentonun çoğu karşı çıkıyor.