3 Mart 2019 Pazar

İstanbul Kurban Kesim Yerleri

NEW DELHİ-Amerika Birleşik Devletleri kontrol genişleyen bir Çin tutmaya yardımcı olmak için bankacılık bir askeri için bir inauspicious an oldu.soğan kebabı Bir Hint Hava Kuvvetleri pilotu geçen hafta Pakistan hava Kuvvetleri'nden bir savaş uçağı ile bir it dalaşı buldu ve kısa bir süre için düşman hatlarının arkasında bir mahkum sona erdi.

Pilot onu tek parça halinde yaptı, ancak çürük ve sarsıldı, ancak yaşlanma Sovyet dönemi MiG-21 olan uçak daha az şanslıydı.

Yaklaşık beş yıl içinde Güney Asya rakiplerinin ilki olan hava çatışması, Hint ordusu için nadir bir testti-ve gözlemcileri biraz şaşkına çevirdi. Hindistan'ın silahlı kuvvetlerinin karşılaştığı zorluklar sır olmasa da, geçen hafta askeri büyüklüğünün yaklaşık yarısı olan ve fonun dörtte birini alan bir ülkeye bir uçak kaybı hala anlatıyordu.

Hindistan'ın Silahlı Kuvvetleri endişe verici durumda.

Yoğun savaş yarın patlak verdiyse, Hindistan adak kurban hükümet tahminlerine göre birliklerini sadece 10 gün mühimmatla tedarik edebilir. Ve ordunun ekipmanlarının yüzde 68'i o kadar eskidir ki, resmen “bağbozumu " olarak kabul edilir.”

Gaurav Gogoi,” birliklerimiz modern ekipmanlardan yoksun, ancak 21.yüzyıl askeri operasyonları yürütmek zorunda " dedi.

Amerikalı yetkililer hayal kırıklığı ile Görevleri Hakkında ittifak konuşma güçlendirilmesi ile görevli: şişmiş bir bürokrasi silah satışı ve ortak eğitim; Hint kuvvetleri önemli miktarda para vardır; ve ülkenin donanma, ordu ve hava kuvvetleri yerine, birlikte çalışmak rekabet eğilimindedir hantal egzersizleri yapar.

Tercüman için kaydolun
Köşe yazarı Max Fisher ve Amanda Taub, altınşehir adak kurban haftanın en önemli haber hikayeleri orijinal anlayışlar, yorum ve tartışmalar için abone olun.

KAYDOLMAK
Pakistanlı bir asker, geçen hafta Pakistan ordusu tarafından vurulan bir Hint askeri uçağın enkazının yakınında nöbet tutuyor.
Kredi
Abdul Razzaq / Associated Press


Görüntü
Pakistanlı bir asker, geçen hafta Pakistan ordusu tarafından vurulan bir Hint askeri uçağın enkazının yakınında nöbet tutuyor.Kredi Abdul Razzaq / Associated Press
Sorunlar ne olursa olsun, Amerika Birleşik Devletleri Çin'in büyüyen bölgesel hırs karşı korunmak için önümüzdeki yıllarda ülkenin önemli bir müttefiki yapmaya kararlıdır.

Geçen yıl, Savunma Sekreteri Jim Mattis, Pentagon'un Pasifik komutasını — Hint-Pasifik'e yeniden adlandırdığını duyurduğunda, Hindistan'ın değişen bir dünya düzeninde önemini vurguladı.

Yılın sonunda Pentagon'u terk eden Bay Mattis,” bu Bizim birincil savaş komutanlığımız " dedi. "Bu saat ayakta ve yakından Hollywood'dan Bollywood'a, dünyanın yüzeyinin yarısından fazlası ve çeşitli popülasyonları ile meşgul.”

Amerikan ordusu, son yirmi yılda Pakistan ile yakın ilişkisi olarak Hindistan ile ittifakını önceliklendirmeye başladı. Amerika Birleşik Devletleri yetkilileri istanbul adak kurban Pakistan terörizmle mücadele için yeterli yapmıyor endişe, bir ücret ülke reddediyor.

Sadece on yıl içinde, Hindistan'a Amerika Birleşik Devletleri silah satışları yaklaşık sıfır $ 15 milyar gitti. Ancak Pakistan hala güçlü bir Amerikan tedarik cephaneliğini çizebilir.

Hintli yetkililer, Pakistan'ın geçen hafta MıG-21'i düşürmek için F-16 savaş jetlerinden birini kullandığını söylüyor. İslamabad iddiayı reddetti, ancak Pazar günü İslamabad'daki Amerikan Büyükelçiliği, ABD'nin rapora baktığını söyledi. Komşusuna karşı bir F-16 savaş uçağı saldırgan kullanımı satış anlaşmasının ihlali olabilir.

Elçilik bir açıklamada,” bu raporların farkındayız ve daha fazla bilgi arıyoruz " dedi. "Savunma makalelerinin kötüye kullanılmasıyla ilgili tüm iddiaları çok ciddiye alıyoruz.”

Bununla birlikte, askeri olarak, Hindistan hem konumu hem de büyüklüğü nedeniyle ABD'ye bariz bir stratejik itirazda bulunuyor.

Editörlerin Seçtikleri

'XX'? Ama Onu Pek Tanımıyorum!

’ S. N. L. ' Stiller ve Hader ile soğuk açık şiş Michael Cohen Oturumlar

Kederin beş aşaması yoktur
Hint Hava Kuvvetleri yetkilileri, geçen hafta Keşmir'e yapılan bir saldırı sırasında bir Pakistan savaş jetinin ateşlendiğini söylediler.
Kredi
Anushree Fadnavis / Reuters


Görüntü

Hint Hava Kuvvetleri yetkilileri, geçen hafta Keşmir'e yapılan bir saldırı sırasında bir Pakistan savaş jetinin ateşlendiğini söylediler.Kredi Anushree Fadnavis / Reuters
Hindistan yakında 2024 tarafından Çin'i aşmak için yolda, dünyanın en kalabalık ülkesi olacak. Güney ve batı Çin ile uzun bir sınır paylaşıyor ve önemli karasuları kontrol ediyor Pekin deniz ticaret yolları için ihtiyacı var.

Tüm bu Amerika Birleşik Devletleri rakibi kutu çalışın yardımcı olabilir.

” Hindistan'ın saf demografi, uzun vadeli askeri potansiyeli, coğrafi genişlik-Hindistan'ı beklemeye değer kılıyor “ dedi .Jeff Smith, Washington'daki miras Vakfı'nda Güney Asya için bir araştırma görevlisi ve "soğuk barış: Çin — 21. yüzyılda Hindistan" yazarı.”

Bay Smith,” Çin yükseldikçe ve Amerika Birleşik kurban kesim yeri Devletleri hakimiyetini korumak için savaşırken, 21.yüzyılda güç dengesini düşürmek için bir salıncak durumuna ihtiyaç duyacaktır " dedi. "Ve bu salıncak devlet Hindistan. Amerika Birleşik Devletleri bunu biliyor ve sabırlı olmaya istekli.”