11 Mart 2019 Pazartesi

İstanbul Adak Kurban Kesim Yeri

Nairobi, Kenya Birleşmiş Milletler Çevre Meclisi'nde adak kurban delegeler, bir gün önce çöktü bir Etiyopya Havayolları uçuş kurbanları için Pazartesi günü bir sessizlik anı gözlemleyerek.Credit C. Villemain / UNEP, Via Agence France-Presse-Getty Images
Kazadan sonra, BM Meclisi bir kasvetli notta açılır
Birleşmiş Milletler yetkilisi Pazartesi günü, örgütün personel üyelerinin en az 22'inin bir gün önce Etiyopya Havayolları kazasında öldüğünü, 157 kişi arasında Nairobi'ye giden yolda öldüğünü söyledi.

Nairobi'deki Birleşmiş Milletler Çevre Meclisi açılışında delegelere hitap eden resmi Maimunah Mohd Sharif, figür için "ilk bilgileri" gösterdi ve son sayıların ve ayrıntıların havayolu tarafından serbest bırakılmadığını söyledi.

Bayan Sharif, 30'dan fazla ülkenin vatandaşlarının avcılar adak kurban Kenya, Kanada, Etiyopya, Çin, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'den de dahil olmak üzere uçakta olduğunu ekledi.

” Ben gün ve hafta açılmak ve dünyanın küresel çevre liderleri gezegenimizin geleceğini görüşmek üzere bir araya olarak, biz bu trajedi unutmayacağım size tüm temin etmek istiyorum, " dedi.

Kenya ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel 3995 Başkanı Uhuru Kenyatta da dahil olmak üzere devletin 4 bin 700'den fazla Bakanlar, iş adamları, üst düzey BM yetkilileri ve başkanları bu hafta Nairobi'de, iklim değişikliği ile mücadele etmek ve sürdürülebilir toplumlar oluşturmak için planları ele alacaklar çevre toplantısı için toplanması bekleniyor.

Pazartesi günü toplantıda delegelerin binlerce kaza kurbanları hatırlamak sessizlik bir an gözlenen ve Nairobi ofisinde Birleşmiş Milletler bayrağı yarım personel uçtu.

Sabah Brifingine kaydolun
Eğer gelen kutunuza teslim Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Amerika, güne başlamak için bilmeniz gerekenler alın.
Uçak kazadan önce sigara ve swerving, tanıklar söylüyorlar
Pazar günü Addis Ababa'nın dışında çökmeden önce uçuş 302 "swerving ve daldırma" izlemeyi anlatan bir görgü tanığı.


Etiyopya Havayolları uçuş 302 dalgalanma yüksekliği istanbul adak kurban Kalkıştan kısa bir süre sonra irtifa dalgalanmaları kaydedildi. Gösterilen yükseklik, zemin seviyesi değil, ortalama deniz seviyesi ile karşılaştırılır.