1 Mart 2019 Cuma

İstanbul adak Kurban Satış Yerleri

Glimcher,” hisse senetlerine bir tarife koymak gibi: bir istanbul adak kurban öğenin fiyatı bir tarife ile önemli ölçüde değişirse, piyasa başka bir yere bakacaktır " dedi.

New York'taki alımlar zaten yaklaşık yüzde 9 yerel satış vergisine tabidir, dedi ki, " fiyatları yüzde 25 oranında yükseltmek zorunda kalırsak, şovu satmak zor olurdu.”

Bay Glimcher,” ABD sanat piyasasının herhangi bir koruması ters etkiye sahip olacak " dedi. "Olumlu bir şey yapmaz.”

Ancak cezai ithalat tarifelerinin uygulanması, avcılar adak kurban Amerika Birleşik Devletleri'ndeki sanat pazarından daha fazlasını etkileyecektir. Çinli sanatçıların çalışmalarını sergilemelerini, kültürel değişimi azaltmalarını da zorlaştırır.

Los Angeles'taki Çağdaş Sanat Müzesi'nin eski Direktörü Bay Deitch,” bu paradan daha fazla " dedi. Uzlaşma sanatı neyin önemli olduğuna dair ulaşılır.”

Bay Deitch,” Çinli bir sanatçı iseniz, “diye ekledi. işinizi burada göstermek istiyorsanız, uluslararası sanat söyleminin merkezinde olmak istiyorsunuz.”

Şimdiye kadar, Trump yönetimi, kültürel adak kurban ilgili endişesi nedeniyle düşük işaretler aldı. Ancak, önümüzdeki haftalarda, sanat dünyası, milletvekillerini, Birleşik Devletler Çin ile ekonomik bir savaş yapmak istiyorsa, vergi sanatının kendi kendine uygulanan bir yara olacağını ikna etmeye çalışacağını söylüyor.