26 Mart 2019 Salı

Bakırköy Adak Kurban

Yargıç O'Connor, kapsamlı bir görüşe göre, Kongre bakırköy adak kurban sağlık sigortası olmadan gitmek insanlar için vergi cezasını ortadan kaldırmıştı çünkü “artık Kongre'nin vergi gücünün bir egzersiz olarak sürdürülebilir olabilir” sağlık sigortası için insanların gerektiren bireysel görev söyledi.

Buna göre, Yargıç O'Connor, “bireysel görev anayasaya aykırı” dedi ve uygun bakım Yasası'nın kalan hükümleri de geçersiz.

Editörlerin Seçtikleri
Tamirci Eve gönderildikten Sonra müşterilerimin Diğer İhtiyaçlara Hizmet için Ödeme Alabilir miyim?diye Soruyor.
Kızarmış Tavuğun En Yüksek Formuna Ulaştığı Sevilen Bir Restoran
Felicity Huffman: umutsuz ev hanımı, sadık ebeveyn ve şimdi bir sanık
Temyiz mahkemesine yaptığı mektupta, Adalet Bakanlığı Pazartesi günü yaptığı açıklamada, “bölge Mahkemesinin kararının herhangi bir kısmının tersine çevrilmesine "gerek olmadığını" söyledi."Başka bir deyişle, Yargıç O'connor'un kararı ile aynı fikirde.

Başkan Barack Obama tarafından imzalandığından bu bağcılar adak kurban yana dokuz yıl içinde, uygun fiyatlı bakım Yasası ülkenin sağlık sistemine gömülü hale gelmiştir. Bu Medicare doktorlar, hastaneler ve diğer sağlık sağlayıcıları öder şekilde değişti. Sağlık hizmetlerinin sunumunda bir yenilik dalgası başlattı. Sağlık sigortası Sanayi ne olursa olsun herhangi bir önceden varolan koşullar, geçerli herkese kapsama satan yeni bir iş modeli icat etti.

Yasa ayrıca, daha az bilinen ve bireysel görev ile ilgili olmayan düzinelerce hüküm içerir. Bu zincir restoranlarda menü öğeleri beslenme etiketleme ve kalori sayımları gerektirir. Bazı işverenlerin “makul mola süresi” ve emziren annelerin anne sütünü pompalamaları için özel bir alan sağlamasını gerektirir. Medicare yararlanıcıları için reçeteli ilaç kapsamını geliştirdi ve canlı hücrelerden yapılan biyolojik ilaçların daha az pahalı versiyonlarının onaylanması için yeni bir yol oluşturdu.

Avukatlar, tüm yasanın geçersiz kılınmasının çok sayıda yasal ve pratik soruyu gündeme getireceğini söyledi. Sağlık dünyasının uygun bakım Yasası olmadan neye esenler adak kurban benzeyeceğini hayal etmek zor dediler.

Trump yönetiminin yeni konumu sigorta endüstrisi ve tüketici savunucuları tarafından sert bir şekilde eleştirildi.