8 Mart 2019 Cuma

İstanbul Adak Kurban


Nominal ücret artışı toplanıyor. Kazançlar, neşeli parçası ile istanbul adak kurban artar, asgari ücretin birkaç Devletleri, bakımlı yarar bu seviyenin altında ücret merdiven.

Maaşlardaki yıllık yüzde 3.4 büyüme on yılda en yüksek orandır.

Daha geniş, iyimserlik devam ediyor
Oklahoma City'de bulunan Express Employment Professionals Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü William H. Stoller,” 40 yıldır bu işte bulundum ve Şubat her zaman bir duraklama sunuyor " dedi. İkinci bir rüzgar başlamadan önce bir maraton sırasında nefes alarak karşılaştırdı. ” Bu noktada duvara çarptığını görmüyorum " dedi.

Hükümetin raporunun dışında, işveren güveninin belirtileri hala belirgindi. Personel firması Adecco'da Kıdemli Başkan Yardımcısı Bill Ravenscraft, geçici işçileri tam zamanlı personel üyelerine dönüştürme konusundaki artan istekliliğine işaret etti. Yüksek dönüşüm oranı işten adak kurban çıkarmalar yolda gerekli olacağını çok az endişe olduğunu gösterir, dedi, ve bir beceri seti veya sanayi ile sınırlı değildir ekonomide güven sinyalleri.

İş ilanları başvuru çıktı ile, Adecco potansiyel işçilerin havuza daha fazla insan cezbetmek için günlük ödeme sunmaya başladı. Birçok iş arayanlar maaş çekleri için iki hafta bekleyemez, Bay Ravenscraft söyledi. Şimdi " o gün sekiz saat oturum açarsanız, bunun için para alırsınız.”

Anketler iyimserliği yansıtır. Vistage , küçük işletme sahipleri ve yöneticileri Derneği tarafından geçen ay incelenen 681 işverenlerin yaklaşık yüzde 60 önümüzdeki 12 ay içinde toplam personel artırmak için planlanan söyledi. Bu pay geçen yıl aşağı, Joe Galvin, Vistage baş Araştırma Görevlisi, ama yine de güçlü olduğunu söyledi.

Kurtarma boyunca olduğu gibi, iş fırsatları bölgeye göre yaygın avcılar adak kurban olarak değişebilir. Sert preslenmiş kırsal alanlar istihdamda en yavaş büyümeyi yaşadı, ancak sakinler genellikle evlerini terk etmek ve diğer alanlara geçmek için yapamaz veya isteksiz.