18 Mart 2019 Pazartesi

Başakşehir Adak Kurban Tosun

Her sabah okuldan önce baykuş aramaya gittik, sis dar adak kurban dere yatağının üstünde çömeldi. Tam 8:15'de, kocamın oğlu ve ben karanlık, boş evimizi terk edip, normal kuş Seferimizde Ortabatı şafağına daldık.

Meadowbrook Road'u geri çevirirken başladı. İki mahalle arasındaki bataklık temizliğine yaklaşırken, bir kuşun herhangi bir görüntüsü için gözlerimizi uzattık.

Her ne kadar üç yıl önce babasıyla evlensem de, üvey oğlum ve ben okula bu geziler başlayana kadar birlikte çok zaman geçirmemiştik. Aniden 7 yaşındaki bir kurbanlık tosun çocuğa çok gerçek bir güvenin işinde kendini bulan bir Üvey anne olarak, okula giderken zaman geçirmenin bir yolu olarak aramayı buldum.

İşte karar verdik: baykuşu fark edersek, ekstra özel bir iyi gün olurdu . Büyük felicity bir gün . Yakında baykuş, vadiyi daraltmak için tüylü, akraba bir ruh olan bir umut işareti haline geldi.

Baykuşu şüphesiz bizi bekleyen tüm iyi şeylerin habercisi olarak gördük: ekstra girintiler, okul öğle yemeği menüsünde pizza, “bu harika” ve “bizim için yazacak mısın?”

Sonunda, sabahtaki sevinç bir kuşun kağıt çırpınan kanatlarında dinlenmeye geldi.

Ona Harold adını verdik.

Kanepeye dokunan çoraplı ayaklarımızla otururken, kuşlarla ilgili okul Kütüphanesi kitaplarını okuyoruz . Biz öğrenmiş oldu bir çubuklu baykuş, ve o bir asistan, bağcılar adak kurban demek mi ben güneye. "Biz şimdi, ornitologlar!"Üvey oğlumla oturma odasından neşeyle çekildik, kollarımızı çırptık ve ellerimizi çırptık.

Harold'un soğuk Gündoğumu ve kasvetli pus tercih ettiğini gözlemleyerek alışkanlıklarını inceledik; onu Eylül ayında yedi kez ve Ekim ayında altı kez daha gördük. O sabahları, biz Üvey anne ve üvey çocuk değildi, biz onun ağacına yaklaştı olarak minivan heyecanla ellerini tutarak, iki sevinçli kaşifler vardı.

Ölü, gri dallar, alanın ortasında çürüyen bir kütükten, iki şeritli yoldan 30 metre uzakta jutted. Bir Baykuş gününde heyecanımıza karşı bağışık, en kalın ekstremitenin kenarında düşünceli bir şekilde tünemiş.

Editörlerin Seçtikleri
Dominatrix yandaki taşındığında
Amy Schumer ne düşündüğünüzü umursamıyor (bu kadar)
Şimdi hepimiz diyet Prada içiyoruz
” Orada, " dedi sakince, sanki sesimdeki herhangi bir heyecan onu korkutabilir. ” Evet, Evet, " üvey oğlum yaklaşarak fısıldadı. Ve sonra, yavaş yavaş pencerelerimizle saatte 30 mil hızla ilerlediğimizde, onun komuta varlığı için baykuşa övgü bağırdık. Görkemli görünmüyor mu?  başakşehir adak kurban Sizce de yakışıklı değil mi? Sevinçli ve gülüyor, ben hala kim ve değildi her an bilinçli oldu. Bu benim çocuğum değil, bu arabada.